Nejnovější recenze ze sekce Sušičky prádla
- Množství programů a možnost individuálního nastaveni
- Prádlo po vyndání suché, ale nepřesušené
- Jednoduchá obsluha
- Kvalitní zpracování
- Tepelné čerpadlo snižuje spotřebu a tedy i cenu za sušení, stačí si dopočítat
- vyšší cena
Druhá sušička AEG v řadě v naší rodině. Dlouhodobá spokojenost, neměnil bych. Vidím jasné rozdíly mezi levnými spotřebiči, co jsem měl v pronajatém bytě - sušší "tak akorát", neničí oblečení, ani svetry nebo náročnější tkaniny.
Vyšší cena je asi pochopitelná, ale koupeno ve slevě a přijde mi adekvátní tomu, co sušička vykoná.
Designově pěkná, poctivé zpracování dveří,atd.
Vše ok možná je víc hlučná ake nemám srovnání.Moje první susicka
- rychlé programy
- sušení i jemných tkanin a outdoor oblečení bez srážení
- pěkný design
- spec. program pro sport
- vše ok
Výborný produkt pěkného designu, hodí se nám k pračce, přesné programy pro naše potřeby - outdoor, sport, ale i jemné prádlo, které se nezničí, jako u minulé sušičky. Jednoduché čištění.Prostě spokojenost největší:))
AEG doporučuji i přátelům ....
zatím nelze hodnoti sušička není ještě nainstalována
dobře suší
- Nevěřili jsme, ale sušička opravdu suší a dokonce i s rezervou. Tj. sušíme kratší dobu než jakou sušička nabízí v programech. V průměru sušení běžné várky mix prádla (okolo 3-4kg suché váhy) trvá okolo hodiny, maximálně pak hodinu a půl (např. froté ručníky).
- Filtry pod dvířky čistíme tak jednou za dvě várky. Stačí jen otevřít, nasucho sloupnout vrstvu žmolků a vrátit zpátky. Umýt filtry stačí jednou za týden či dva.
- Tichá tak akorát, tj když je zavřená v koupelně, tak nikoho v pokoji neruší
Mame krátce
Bezproblémové zprovoznění vlastními silami. Možnost odvádění kondenzátu do odpadu.
- Super sušička. Výborný poměr ceny/kvality.
- Nic mě nenapadá.
- prádlo je suché i po rychlém programu sušení
- sušička je celkem tichá
- dostatečné množství sušících programů
- nízká spotřeba elektřiny
- možnost napojení na odpad
- prozatím o žádné nevýhodě nevím
Jedná se o mou první sušičku, vybírala jsem na základě referencí a mých požadavků (nízká hlučnost, efektivita sušení, více programů na výběr, nízká spotřeba elektřiny). Dle mého názoru se sušičkou AEG z aktuálně nejvyšší řady 9000 neuděláte chybu. Za sebe doporučuji.
zatím používána krátce, spokojenost.
Splňuje proč jsme kupovali.
- nízká cena
- velká kapacita
- množství programů
- suší rychle - silnější mikiny a kalhoty cca 1,5 hodiny
- ovládání přes aplikaci i ručně
- jednoduché čištění filtru
- nádržka úplně dole, mladým lidem to nevadí, starší rodiče s tím trochu bojují
Hledali jsme levnou a přesto velkou a výkonnou sušičku. Používáme krátce, zatím naprostá spokojenost. Pozitivní je jednoduchý filtr je z jednoho dílu, který se při čištění nemusí složitě rozebírat. Jediný detail je nádrž na vodu úplně dole, pokud nemůžete sušičku umístit někam výše, je vytahování nepraktické.
Zatím spokojenost
Vše proběhlo bez problému a sušička taky zatím běží jak má.
Spokojenost na 100%
Suší jak má.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- po 3 letech provozu upadnul buben - drží ho plastový střed a bohužel to nevydrží. Nekupovat ! u značky Bosch zklamání.
- Je na elektřinu
- Není na dřevoplyn
- Suší skvěle
- Mnoho programů na sušení. Pro mě až zbytečně moc
- Na pojení na odpad
- Zatím nic
Zatím mám sušičku krátce, ale co jsem zkoušela byla super.
Tuto značku máme doma na ostatních spotřebičích a jsme spokojeni. Proto AEG
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit