Nejnovější recenze ze sekce Sušičky prádla
VŠE funguje jak má. Vynikající
- Sušení prádla teď v zimě je radost
- Prádlo se již nemusí žehlit, stačí ho složit do skříně a je hotovo
- Velký výběr programů pro sušení prádla
- České popisky
- Podrobný návod v češtině
- Funguje výborně dle zvoleného programu,
- Máme krátce, zatím žádná
Dlouholetá zkušenost se značkou AEG
Minulá sušička (také AEG) sloužila 12 let.
Tichá
Úsporná
- Jednoduché ovládání.
- Snadné čištění filtrů.
- Je váhově lehčí než většina sušiček.
- Pojme až 8kg prádla.
Naprostá spokojenost. Doporučuji.
Tichá, velký výběr programů.
Zprovozněno, vyzkoušeno, suší přesně podle očekávání
Ticha,dobře suší
výhoda i krátkého sušení
- samočistící spodní filtr
- Funguje jak má
Standardně dodávána se 3 stelovacima nožičkami, po zakoupeni přes podporu Beko si musíte vyžádat 4
Zavolat tam, poslat email s fakturou, fotkama vyr.cislo ... ze chybí nozicka ....
- Haier jsme vlastnili před 20 lety a to tu značku znalo málo lidí.
- My jsme se k ní přez nekvalitní náhrady např. Beko konečně vrátili a žena po nekonečných reklamacích minulých sušiček, které byly hezké akorát prádlo neušušili, si konečně užívá suché prádlo
- NIC!
Opravdu stojí za to se k této firmě vracet!
- spokojenost s vysušením prádla
- cena (ale přesto jsem čekala, že vydrží alespoň 5 let)
- prachové částice se dostávaly přes dvojí filtr dál do sušičky
- po dvou letech a 3 měsících odešel ovládací panel a tepelné čerpadlo. Oprava nerentabilní, raději jsme pořídili AEG
Moje první sušička, byl to pro mě kompromis - cena x výkon. S vysušením prádla jsem byla spokojená. Dvojí filtr, dvojí čištění, na to si člověk zvykne, ale nebylo to řešeno tak dobře jako třeba u AEG - plno prachových částic se dostalo až ke kondenzátoru...
Po dvou a čtvrt roce odešel nejen ovládací panel, ale celé čerpadlo, tudíž sušička nešla ovládat dle navolených programů, ale zároveň netáhla ani nesušila. Kdyby vydržela 5 let, dala bych jí 100%, ale takto určitě ne. Velké zklamání. Zřejmě na zmiňovaných kurv*tkách od výrobce něco bude - hlavně aby spotřebič přežil záruční dobu a pak můžete vyvézt na sběrný dvůr. To je pak panečku ekologie :-(
Sušička funguje skvěle, je trochu hlučnější, ale s tím se dá žít. Je pěkná, ladí nám s pračkou Hoover, máme je na sobě s mezikusem od Candy.
Zatím jela 3x, koupila jsem ji hlavně kvůli odstranění chlupů psa z dek a oblečení a evidentně funguje, takže jsem nadšená :)
Vybrala jsem ji kvůli vzhledu, aby ladila s pračkou stejné značky a i stejný slim model.
Spokojenost.
- Vyhovovalo nám úplně vše.
- Po necelých 5 letech odešlo tepelné čerpadlo a servisní technik to nacenil na 11.500,- Kč. To opravdu nepotěší.
Se sušičkou byla spokojenost, ovšem když odešlo tepelné čerpadlo, nedalo se jinak a pořídí se jiná sušička. Tentokrát asi od konkurence. 5 let mi přijde málo, ať se na mě v AEG nezlobí. Za cenu okolo 16000,- Kč jsem čekal jinou výdrž. Co je mi platná dlouhá záruka na konvertorový motor, když za 5 let sháním jiný výrobek???
Reakce značky AEG
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Je nám velmi líto, že máte s výrobkem naší značky takovouto zkušenost a došlo k závadě. Model TR818A2C je v prodeji až od druhé poloviny roku 2022. Pravděpodobně tak půjde o jiný model. Závadu a možnosti opravy rádi přesněji prověříme. Kontaktujte nás prosím na emailovou adresu [email protected]. S pozdravem Tým AEG
- Suší to přilíš dlouho, neefektivně. Oblečení pořád vlhké při zvolené funkce cotton + hned do skříně + nejvyšší úroveň teploty. Jsme velmi zklamaní
- lepší třída účinnosti, i když ta může klesat s tím, jak bude docházet k postupnému zanášení výparníku tepelného čerpadla
- Dle zkušeností ze servisu, je sušička propustnější pro textilní prach, který postupně sušičku likviduje
- Záruka pouze 2 roky
- výrobek nebyl podroben veřejným zátěžovým testům, jak je běžné např. u výrobků pro západní trh
- výparník tepelného čerpadle je potřeba čistit, ale to si každý doma neudělá. Je potřeba vyříznout záslepku, opatrně vyčistit jemné žebrování a dokoupit servisní klapku pro opětovné uzavření otvoru.
Hledal bych spíše sušičku, kde je záruka zdarma na více než 2 roky.
- Dobrý výrobek dobře suší...
- Nevím o ničem
Produkt jsem vybrala kvůli obsahu 9 kg prádla, prodloužené záruce na 5 let bez příplatku a systému 3 filtrů, které určitě prodlouží životnost sušičky.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »