Reklama

Nejnovější recenze ze sekce Sušičky prádla

Philco PDC 8 DW

Philco PDC 8 DW

Ověřený zákazník planeo.cz Ověřený zákazník

Přidáno: včera, 19:24

(naposledy upraveno včera, 19:26)

Doporučuje produkt

Jednoduchá obsluha. Byl to dárek pro babičku, která je z ní nadšená.
Poměr cena výkon.

Haier HD80-CQ387U1-S

Haier HD80-CQ387U1-S

Linda Zemankova Linda Zemankova

Přidáno: včera, 12:44

Doporučuje produkt
  • Sušička je velice tichá, suší kvalitně a nemačká. Mám ji asi 5 dní, vyprala jsem ložní prádlo, měkké tkaniny jako svetry a sportovní prádlo a jsem nadšená.
  • Jediné, co v tuto chvíli mám, že jsou dlouhé programy pro mix prádla, ale možná do budoucna přijdu na to, jak čas zkrátit.

Celkově jsem s produktem spokojená. Poměr cena/výkon nemám co vytknout.

Ravanson XPB2800 X

Ravanson XPB2800 X

Ověřený zákazník elektroshock.cz Ověřený zákazník

Přidáno: včera, 11:33

(naposledy upraveno včera, 11:34)

Zakoupeno v elektroshock.cz

Slabý výkon

Bosch WTH83256BY

Bosch WTH83256BY

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 7. června 2026

• Vše ok.

Reakce značky Bosch

velmi si vážíme vašeho vysokého hodnocení a děkujeme za něj! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Ondřej
Tým Bosch domácí spotřebiče

Ověřený zákazník planeo.cz Bára

Přidáno: 5. června 2026

Doporučuje produkt

Koupila jsem si novou sušičku prádla Beko, se značkou jsem spokojená, první sušička byla také Beko, která mi vydržela bez jakékoliv opravy 12let, žádná oprava za ten čas nikdy nebyla, jenom už přestala z ničeho nic sušit. Tato sušička je ještě lepší a za super peníze. Jsem maximálně spokojená.

LG RC91V5AV6N

LG RC91V5AV6N

Ověřený zákazník LGshop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 3. června 2026

(naposledy upraveno 3. června 2026)

Zakoupeno v LGshop.cz

Haier HD80-D357TU1-S

Haier HD80-D357TU1-S

Anonym Anonym

Přidáno: 1. června 2026

(naposledy upraveno 1. června 2026)

• úzká sušička, přesto kapacita 8 kg
  • pěkný design
  • příznivá cena

Sušičku Haier jsme si vybrali pro její kladné recenze na prodejních webech, a to především z důvodu, že je úzká a lépe nám zapadne do koupelny, přesto zvládne usušit 8 kg prádla. Má pěkný design, působí kvalitně zpracovaná. Jelikož jsme měli připravený širší redukci na odpad, a musíme dokoupit užší, zatím jsme neměli možnost vyzkoušet. Doprava, výnos i instalace produktu byly skvělou službou. Výborně hodnotíme zákaznický servis na Haier Europe. Nabízí také po registraci záruku 5 let na celý spotřebič a 20 let na invertorový motor.

Candy RO4 H7A2TCERX-S

Candy RO4 H7A2TCERX-S

Ověřený zákazník planeo.cz Alena Bendová

Přidáno: 31. května 2026

Nedoporučuje produkt
  • jednoduché ovládání a čištění filtrů
  • pokaždé se mezi nádobu na vodu, která je na dveřích a filtr v bubnu natlačí 1-2 pokožky, kapesníky, cokoliv drobného. I když to v průběhu sušení vyndáte a nasávání uvolníte, za chvíli je tam jiný kus oblečení. Tento kus oblečení je pak plný chloupků ze sušení a musíte jej znova vyprat. Z tohoto důvodu absolutně nemůžu sušičku doporučit. Při vývoji ji evidentně netestovali sušení s drobnými kusy oblečení.

Sušička s nádrží na dveřích je velký přešlap a již nikdy si tento typ nekoupím, nedoporučuji ji nikomu. Vyhněte se tomuto typu obloukem.

Haier HD70-D357TU1-S

Haier HD70-D357TU1-S

Ověřený zákazník Alza.cz Jiří

Přidáno: 30. května 2026

(naposledy upraveno 30. května 2026)

• Velmi tichá

Sušička je velmi tichá. Praktické sítko na vyčištění. Hodně programů na sušení prádla.

BEKO B3T672490WCSHWG

Candy ROE H8A3TCEX-S

Candy ROE H8A3TCEX-S

Ověřený zákazník Tamatelektro Jana

Přidáno: 29. května 2026

(naposledy upraveno 29. května 2026)

Zakoupeno v Tamatelektro

Doporučuje produkt

I na krátký program vysuší prádlo dobře, mám sušičku krátce,ale jsem s ní zatím spokojená

Haier HD80-A3959R-S

Haier HD80-A3959R-S

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 26. května 2026

(naposledy upraveno 26. května 2026)

Doporučuje produkt
  • velké množství prádla na jedno zapnutí
  • ovládaní přes mobil
  • supr na odstranění chlupů
  • hodně užitečných funkci
  • prodloužená záruka na tuhle značku
  • zatím nic

Sušička mě opravdu mile překvapila. Prádlo je po usušení krásně měkké, voňavé a připravené rovnou do skříně. Oceňuji hlavně tichý chod a jednoduché ovládání, všechno je přehledné a programy fungují přesně podle očekávání. Velké plus je i úspora času – už nemusím čekat, až prádlo uschne na sušáku. Skvěle si poradí i s větším množstvím prádla a oblečení není zmačkané. Za mě výborný pomocník do domácnosti, který určitě doporučuji.

Candy CSO C8DG-S

Ověřený zákazník Miele Center Ostrava Jakub

Přidáno: 20. května 2026

Zakoupeno v Miele Center Ostrava

• Sušička je špičková...
  • ...ale chci vypíchnout něco jiného, a to je tento dodavatel Miele Center Ostrava. Věřte, že tohle není automatická AI nesmysl recenze, ale takový přístup, jako jsem zažil u zmíněné firmy, to by mělo být vzorem pro 21. století. Vše naprosto dokonalé, od obchodního jednání až po pany montážníky, kteří potili krev v nestandardních podmínkách, ale vše zvládli na výbornou.
  • Fantastický prodejce. Rychlost, preciznost dodání.
  • Ani náznak nevýhody.

Naprosto úžasná zkušenost s Miele Center Ostrava, a pokud budeme my nebo kdokoliv v rodině ještě nakupovat cokoliv Miele, bez váhání je odkáži na ostravské zastoupení. Jedním slovem skvělé.

Ověřený zákazník planeo.cz Pavla Junaštíkova

Přidáno: 20. května 2026

• Sušička tichá,snadné ovládání-spokojenost
Philco PDCI 9 A

Philco PDCI 9 A

Ověřený zákazník planeo.cz Lubos

Přidáno: 19. května 2026

(naposledy upraveno 19. května 2026)

Doporučuje produkt
  • kvalita sušení za super cenu
  • široká nabídka programů
  • tichý chod

Ověřený zákazník Elektro Vaďura Lukassonn

Přidáno: 18. května 2026

(naposledy upraveno 18. května 2026)

Zakoupeno v Elektro Vaďura

Nedoporučuje produkt

Po měsíci, storno bez důvodu. Nedoručené

Reakce značky AEG

Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebiče. Je nám velmi líto, že máte takovouto zkušenost a objednávka neproběhla úspěšně. Obraťte se prosím přímo na prodejce s žádostí o přesné informace a další postup. Aby byl Váš příspěvek co nejužitečnější a pomohl i dalším zákazníkům při rozhodování ohledně zakoupení nového spotřebiče, poprosíme Vás o změnu recenze, pokud je to možné nebo o vložení dalšího hodnocení. A to po vyřešení potíží, nákupu spotřebiče a po uplynutí doby potřebné k získání konkrétních zkušeností s naším výrobkem. Pevně věříme, že budou sloužit pouze k Vaší plné spokojenosti. S pozdravem Tým AEG

Ověřený zákazník Alza.cz cudla

Přidáno: 14. května 2026

• Oproti předchozí sušičce (10 let zpátky) velmi tichá
  • Podle všecho úsporná
  • Jednoduché ovládání
  • Sušit má smysl pouze na nejvyšší stupeň (sluníčko), jinak je prádlo vlhké
  • Programy trvají déle než u starší sušičky od stejné značky
  • Po X letech změnili rozteč nožiček, takže se nedá použít starý mezikus mezi pračku a sušičku, ale musí se pořídit nový
Siguro C251W

Siguro C251W

Ověřený zákazník Alza.cz Nea

Přidáno: 13. května 2026

(naposledy upraveno 13. května 2026)

• Splňuje očekávání
  • Poměr cena výkon
  • Není tak malá, jak vypadá

Sušička je trochu hlučnější, rozdíly mezi programy moc nepociťuji. Uvidíme. Když jste sám a potřebujete mít rychle suché trika, je celkem fajn.

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25