Nejnovější recenze ze sekce Sušičky prádla
- relativne tichá
- funguje
- sada na napojeni odpadu
Reakce značky Bosch
velmi si vážíme vaší pozitivní recenze a děkujeme za ni! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
Má jednoduché nastaveni a pracuje dobře,tiše.
- Dal jsem sušit psa, a dobrý
- Jednoduchá na ovládání
- super
- Super výrobek.
Výborná sušička prádla.
sušičku Beko máme již třetí v řadě (předchozí zničila povodeň) a jsme spokojeni. Prádlo je nadýchané a suché. Sušička je tichá a ovládání intuitivní.
- Rychlost sušení
- Prádlo po vysuseni rovne i košile
- Tichá
- Vylevka má vysuvky konec dobře se voda využívá třeba na zalévání květin
Zatím nerozbaleno.
- Funguje přesně tak, jak má.
- Dodáno včetně spojovací sady a odtokové hadice.
- krátká doba, zatím bez problémů
Beko B3T42242
Lenka Zavřelová
Přidáno: 13. listopadu 2024
(naposledy upraveno 13. listopadu 2024)
Zakoupeno v DobréElektro.cz
Sušička je skvělá,tichá.A tím že je elektronická,sama si délku sušení nastaví.Jsme moc spokojeni.
- Plně naplnena bavlněným prádlem (odstredenim na 1200 ot. v pracce) vysuši za 2h na bavlna eko program
- Vnitrni senzor vlhkosti utomaticky upraví čas sušení pokud prádlo není ještě suché
- Vnitrni osvícení bubnu
- Lehce vyjímatelné a cistitelne filtry
- Nezmačka prádlo a odstraní z něj všechny chlupy a vlasy
- Jednoduché ovládání a vše v češtině
- Ochranni pásku z ovládacího panelu nešlo odstranit vcelku, bylo potřeba použít technicky benzín a zdlouhavé čištění. Výrobce jsem na problematické balení upozornil.
- It wasn't clear to me that i would need to purchase a condenser kit separately. It would have been good to have this as an offered accessory at the store front
Good compact dryer.
- Velký objem
Velká spokojenost. Kvalitní výrobek poměr cena/výkon.
- Trojitý filtr
- poměrně nízká spotřeba
- Jednoduchá údržba
- elegantní design
- hlasitý chod
Až na vcelku hlasitý chod sušičky jsem zatím velmi spokojen.
Prádlo z sušičky si udrží vůni, jako když vyndáte z pračky. Pro nás, co by lidi žijící v bytě je velkou výhodou. Další výhodu je trojitý filtr zachycující nežádoucí drobné tělíska, které zůstanou v prádle po praní a nepustí jej do "střev sušučky". Dále poměrně velká nádržka na vodu. Vodu vylíváme asi po 5ti cyklech.
- tichá a úsporná
Prostě AEG, nemá cenu srovnávat nesrovantelné)))
- funkční a splňuje požadavky
je sice trochu hlučnější, ale dělá to co má
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »