Nejnovější recenze ze sekce Sušičky prádla

Ověřený zákazník Testuj.to Alois

Přidáno: 3. listopadu 2024

• sušení
  • úspora energie
  • tichý chod
  • spárování sušičky s aplikací
  • podpora Electrolux

Se sušičkou jsme spokojeni, má úsporný a tichý chod, také širokou škálu programů, včetně speciálních funkcí MixCare a Hygiena+. MixCare umožňuje sušit prádlo různých materiálů bez potřeby třídění, což využíváme nejčastěji, zatímco program Hygiena+ používáme například pro ložní prádlo, které vyžaduje hygienické sušení při vyšších teplotách. Další užitečnou funkcí je program proti pomačkání, který pak usnadňuje žehlení. Prádlo je po vyndání ze sušičky krásně suché, lépe se žehlí a obsluha sušičky je velmi jednoduchá. K sušičce se lze navíc připojit přes mobilní aplikaci, kde je možné chytře vybírat programy přímo z telefonu, který také přijímá notifikace o dokončeném sušení. S aplikací pro iOS jsem sice měl jisté problémy; podařilo se mi zařízení napárovat až na Androidu a poté se v iOS stačilo jen přihlásit – snad to brzy vyřeší. Zklamala mě však zákaznická podpora od Electroluxu, která při potížích s bonusovým programem odpovídala tak, jakoby mail ani nečetla a nakonec nejspíše přestala komunikovat, přičemž problém po 10 dnech stále nevyřešila.

Bosch WQG233D0CS

Bosch WQG233D0CS

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 3. listopadu 2024

Zakoupeno v MALL.CZ

Doporučuje produkt
  • Český návod, oproti staré sušičce je tichá, naprostá spokojenost.

Reakce značky Bosch

velmi si vážíme vaší kladné zpětné vazby. Spokojenost zákazníků je naší prioritou. Děkujeme za vaši podporu a věříme, že bude spotřebič sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče

Ověřený zákazník Testuj.to Olga

• Tichý chod
  • Odložený start
  • 8 kg prádla
  • Levně působící kolečko pro volbu programů

S Electrolux 600 GentleCare EW6D173AC jsem velmi spokojen. Tichý motor mi umožňuje sušit prádlo i v noci, což je velké plus, a 8kg kapacita je perfektní pro větší várky prádla. Rychlý program a odložený start jsou skvělé funkce, které často využívám. Bohužel mě trochu zklamal design – působí dost základně a ovládací kolečko vypadá levně. Přesto však jde o praktickou a spolehlivou sušičku, která splní svůj účel.

HAIER HD90-A3979-S

HAIER HD90-A3979-S

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

• Dising
  • tichý chod
  • množství prádla
  • výborné usušení prádla i boty
  • nemám nic

HAIER HD90-A3Q397U1-S

HAIER HD90-A3Q397U1-S

Anonym Anonym

• Osvětlení bubnu
  • Chytrá
  • Moderní design
  • Uživatelsky přívětivá aplikace pro výběr z mnoha programů

Beko B3T42242

Beko B3T42242

Ověřený zákazník DobréElektro.cz Spoky

Zakoupeno v DobréElektro.cz

Doporučuje produkt

Tento novější typ mě zcela nadchnul.

Hoover NDPEH9A3TCBERXSS

Hoover NDPEH9A3TCBERXSS

Ověřený zákazník ONLINESHOP.cz Marsi

Přidáno: 31. října 2024

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

• Žádná nevýhoda

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

Doporučuje produkt
  • Jasně popsané programy, upozornění na vylití vody a vyčištění prachu, není hlučná, velký objem na sušení, funkce MixCare pro mix látek, SensiCare pro detekci vlhkosti prádla.
  • Nemám žádný zápor

Sušičce nemohu nic vytknout, jsem maximálně spokojena. Kondenzační šuplík dobře nositelný k vylití, žádné převažování ze strany na stranu. Košík na prach a zapomenuté kapesníčky dobře vyjmatelný a lehce se čistí. K sušení opravdu pojme a kvalitně vysuší hodně prádla, ložní prádlo nemusím dávat po jedné posteli. “Přístrojová deska” skvěle čitelná, to zvládne i chlap. Program MixCare mi šetří čas, nemusím třídit materiál plus SensiCare, na detekci vlhkosti prádla, šetří energii. Sušička nedělá velký hluk a na horní desku se mi krásně skládají komínky pro 2 dospělé, mimino, kuchyň a 2 psy. Při konci sušení oznámí konec programu a připomene vylití vody a vyčištění košíku ne prach. ( Při velké várce prádla nebo po 2 sušení standardní várky.) Za mě velmi doporučuji, běží u nás opravdu často.

HAIER HD80-A3959R-S

HAIER HD80-A3959R-S

Anonym Anonym

Doporučuje produkt
  • Krásný vzhled, hodně programů, kontrolka plné nádržky, hlavně suché a voňavé prádlo. Ovládání jednoduché.
  • o ničem nevím, zatím všechno funguje jak má.

Máme doma pračku Haier, s kterou jsme velmi spokojeni, proto naše volba byla stejná značka. Tyto produkty této značky všem velmi doporučuji. Ovládání je jednoduché a hlavně potěší. Jsem ráda, že jsme se rozhodli a koupili ji. Pokud se budeme příště rozhodovat, určitě zůstaneme u značky.

HAIER HD90-A3939R-S

• cena poměr a výkon

cena po cashbacku 10200Kč

Ověřený zákazník Testuj.to Klára

Doporučuje produkt
  • Opravdu tichá suším i v noci
  • Ručníky jsou nadýchané
  • Mix care- nemusím složitě třídit prádlo
  • Na psí chlupy je to neskutečný pomocník
  • Zvuková signalizace
  • NESRÁŽÍ PRÁDLO to pro nás bylo hodně důležité
  • Vzhledem k cenové kategorii bych ocenila osvětlení bubnu jelikož je opravdu velký

+ nesráží oblečení
+ Množství programů
+ Úsporná
+ Tichá (sušila jsem i v noci)
+ Popisky v češtině
+ Velký buben
+ Zvuková signalizace (máme v jiné místnosti)
+ Dvouvrstvý filtr
+ Psí chlupy - neskutečný pomocník

- osvětlení bubnu (což se dá oželet)

Nad koupí jsem přemýšlela dlouho. Přeci jen do panelákového bytu by to byl zas další krám. Kdybych věděla jak mi to usnadní život pořídila bych ji mnohem dříve. V téhle cenové kategorii má vše co jsem si od tohoto produktu slibovala(nechtěla jsem žádné propojení s telefonem ani jiné vymoženosti) Nesráží oblečení. Program xl ložní prádlo my vše vysuší za 2,5 hoďky. Když potřebuji jen lehce osvěžit kousek oblečení před praním je tu program na osvěžení. A program mix care je super,že nemusím nic třídit,jelikož mám asi všude ostříhané cedulky. Po bytě už v zimě nemáme v obležení žádné topení se sušákem. Máme psa. Pračka u nás tímhle trpí. Vyprané deky po psovi sice vyndám čisté ale neskutečně chlupaté (tzn i pračka se musí po každém vyprání psích dek a pelechu řádně vyčistit). Ovšem po vyndání ze sušičky je vše jako nové a to byl pořádný šok. Naštěstí díky dvouvrstvému filtru se zachytilo vše. Sušička si poradí i s vypranym zapomenutým papírovým kapesníčkem ( je konec probědovaným večerům při sundávání bílých žmolků z nejlépe černého prádla). Žehličku jsem od té doby nepoužila. Některé prádlo sice trochu pomačkané vyndám ale nic z čeho bych se hroutila.
Není nic lepšího než se po sprše utřít do krásně měkkého a nadýchaneho ručníku. To ze sušáku neznám. Můj názor je, že pokud chci produkt na průměrné úrovni nemusím za něj utrácet majlant. Elektrolux doporučuji, usnadnilo mi to život ve více ohledech.

Ověřený zákazník Testuj.to Nikola

• Smart, pripojiteľnosť k telefónu
  • Tichá
  • Veľká nádoba na vodu
  • Krásny dizajn
  • Dlhé programy
  • Ťažšie sa otvarajú dvierka

Sušička má veľké množstvo programov. Zatiaľ ju používame krátko, ale sme spokojní. Je pripojiteľná k telefónu, je skrátka smart. Moderný dizajn.Má veľkú zbernú nádobu na vodu, čo je veľmi praktické. Tichý chod sušičky oceníte hlavne počas používania v noci.

Beko DPY 8506 GXB2

Beko DPY 8506 GXB2

Ověřený zákazník Spořílek.CZ Ověřený zákazník

Zakoupeno v Spořílek.CZ

Doporučuje produkt

Spokojenost, zatím jsem vyzkoušela krátce

Whirlpool FFT M22 9X3B EE

Whirlpool FFT M22 9X3B EE

Ověřený zákazník DNO elektro Lucie

Zakoupeno v DNO elektro

Doporučuje produkt
  • jsem velmi spokojená s výběrem
Beko BM3T37230W

Beko BM3T37230W

Ověřený zákazník Testuj.to Mirek

Doporučuje produkt
  • Prádlo je po každém cyklu vždy dokonale suché, měkké a připravené k nošení bez nutnosti žehlení.
  • Sušička automaticky přizpůsobuje délku programu podle množství prádla, čímž efektivně šetří energii.
  • Dvojitý filtr na chlupy a vlasy se snadno čistí a výrazně přispívá k pohodlné údržbě, i když je třeba ho po každém cyklu vyčistit.
  • Praktické napojení na odpad eliminuje nutnost pravidelného vylévání nádržky na vodu.
  • Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti lze sušičku snadno umístit do menších prostor, a s mezidílem ji lze dokonce stohovat na pračku.
  • Široký výběr různorodých sušících programů umožňuje vybrat optimální nastavení pro každý druh prádla, včetně citlivějších textilií.
  • Kondenzační technologie a jednoduché ovládání doplňuje příznivá cena.
  • Sušička je o něco hlučnější, což může být při delším provozu rušivé, ale nemám s čím srovnávat.
  • Přepravní modrou pásku, která zajišťuje díly při přepravě je obtížnější odstranit při rozbalování.

Sušička Beko BM3T37230W se osvědčuje jako skvělý pomocník pro každodenní péči o prádlo. S každým cyklem zajišťuje dokonale suché a měkké prádlo, které mnohdy ani není nutné žehlit. Významnou výhodou je adaptivní senzor, který upravuje délku programu podle množství a vlhkosti prádla, čímž efektivně šetří energii. Možnost připojení sušičky na odpad je praktickým bonusem, jelikož odpadá nutnost častého vylévání nádržky. Filtry zachycující vlasy a chlupy je třeba po každém cyklu čistit, ale jde to snadno a rychle. Sušička je kompaktní, lze ji stohovat na pračku, a tak šetří místo v domácnosti. Výběr programů je bohatý, což umožňuje šetrné sušení i náročnějšího prádla, jako jsou péřové bundy. Mírně vyšší hlučnost může být zpočátku rušivá, a také modrá páska chránící díly při přepravě jde obtížně odstranit, ale výhody sušičky tyto drobné nedostatky výrazně převažují.

LORD T1000

LORD T1000

Ověřený zákazník Elektro Vaďura Ověřený zákazník

Zakoupeno v Elektro Vaďura

Doporučuje produkt

Sušičku máme poprvé a je to skvělá věc. Máme starší dům a nechtěly jsme teď, mimo léto, sušit prádlo doma aby stěny nepohlcovaly vlhkost.
Vyzkoušeli jsme ji zatím 3x, prádlo je krásně nadýchané a voňavé, ani trička nejsou (překvapivě) zmuchlaná.
Rozhodli jsme se pro koupi tohoto produktu, protože má 3 filtry a dokáže zkrátit čas sušení, pokud je prádlo suché. Snad opravdu vydrží nějaký ten rok...

LG RC8TV9AVWN

LG RC8TV9AVWN

Ověřený zákazník planeo.cz Alda

Zakoupeno v planeo.cz

Doporučuje produkt
  • Zatím je manželka spokojená a to je hlavní.
BEKO XDS74245CSH3BH

Přidáno: 27. října 2024

• Tichá
  • Moderná
  • Dizajnovo veľmi pekná
  • Dosť ťažká, je potreba dvoch mužov na inštaláciu

Susicka je ticha, ma obrovsky bubon, je inteligentna, oblecenie sa nepomacka ani ked skonci rezim, ma super prehladny dizajn a lahko sa ovlada, ma vela rezimov a funkcii skoro na kazdy typ oblecenia, oblecenie zostava vonave aj po suseni, ma podsvieteny bubon

Bosch WQG233D0BY

Bosch WQG233D0BY

Ověřený zákazník Alza.cz Ivona

Přidáno: 26. října 2024

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt

Líbí se mi design a funkce produktu a hlavně kompatibilita s druhým zakoupeným produktem – pračka a sušická od stejné firmy

Reakce značky Bosch

Dobrý den, Ivono,