Poradna Whirlpool HSCX 70311

Autor: | Vloženo: 01.02.2016 000 14:48 | Témata: Poradna Whirlpool HSCX 70311

Kde koupím osvěžující kuličku pro parní program?

Dobrý den, ráda bych na sušičce využila parní program pro osvěžení prádla. Pokud se má však vytvářet pára, měla by se asi někudy do sušičky dostat voda, která se následně změní v páru. Z návodu jsem pochopila, že je možné navlhčení prádla, nebo použití osvěžující kuličky. Kulička však nebyla součástí dodávky sušičky. Na oficiálních stránkách Whirlpool jsem taky nenašla možnost kuličku objednat. Je možné ji tedy někde sehnat? Mohu také poprosit o vysvětlení funkce parního programu? Předpokládala bych, že voda by měla být v nějaké nádobě, teplem by se měla měnit na páru a ta by se měla následně uvolňovat do bubnu. Tím že navlhčím prádlo, nebo dám vodu do koule to podle mě není osvěžení párou. Předem děkuji za odpověď.

  • ONLINESHOP.cz

    ONLINESHOP.cz

    2. února 2016

    Dobrý den, kulička, kterou popisujete nemá s párou nic společného. Má prádlo načechrat. Je to toto: https://www.onlineshop.cz...
    Sušení s párou probírá bez ohledu na Váš postup. Využitá je velmi jednoduše řečeno vlhkost z prádla.
    S přáním pěkného dne ONLINESHOP.cz, www.onlineshop.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Daniela Kočí

      2. února 2016 - Daniela Kočí

      Dobrý den, poprosila bych vás přečíst si Příručku pro každodenní použití, stranu 6, odstavec parní program a poté se mi pokusit znovu erudovaně odpovědět. Vaše momentální odpověď je zcela mimo mísu. Odkaz ke stažení příručky konkrétního modelu je zde: http://www.whirlpool.cz/hscx-70311
      Předem děkuji.


    • ONLINESHOP.cz

      2. února 2016 - ONLINESHOP.cz

      Dobrý den, pokud prádlo vyperete a odstředíte není nutné nic vlhčit. Jak jsem uvedl využívá se vlhkost z prádla. ANO - pokud chcete pracovat se suchým prádlem, je nutné navlhčit, ale pozor opravdu jen lehce nevlhčit.
      Ke kuličkám nebo míčků. Míčky nebo kulička nemají na parní program vliv. Některé jsou vonné a mohou navíc prádlo provonět. To samé vonné ubrousky.
      Z toho plyne, že v návodu najdete vše a nemusíte pátrat po internetu :))

      S přáním pěkného dne ONLINESHOP.cz, www.onlineshop.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.