Poradna Whirlpool AZA 799

Autor: | Vloženo: 12.08.2015 000 23:29 | Témata: Poradna Whirlpool AZA 799

Na konci sušení se sepne zřejmě kondenzátor, který rezonuje pouze na rovném povrchu, pokud má jednu nožičku ve vzduchu nerezonuje, je to v pořádku?

Cca 15 minut před koncem sušení se v sušičce zapne pravděpodobně kompresor nebo kondenzátor, který hlasitě rezonuje pouze pokud je sušička ve vodováze dle instrukcí v návodu, ale když ji posunu na nerovný povrch kdy je aspoň jedna nožička ve vzduchu rezonovat přestane. Je to v pořádku a co s tím??
Sušička je úplně nová a dělá to při každém sušení!

  • APservis

    APservis

    14. srpna 2015

    Dobrý den Petro,

    sušička by Vám rezonovat na rovném povrchu určitě neměla. Spotřebič máte v záruce, tak tuto závadu nahlaste přes záruční linku Whirlpool na tel. čísle 840 111 312, kde s Vámi zakázku sepíší a předají danému servisu ve Vašem okolí, který s Vámi domluví termín návštěvy servisního mechanika.

    V případě dalších dotazů se na nás obraťte na níže uvedený kontakt.

    Děkuji

    S pozdravem

    Veronika Novotná

    AP Servis
    Francouzská 114
    Praha 10
    840110122
    http://www.spotrebice-whirlpool.cz/
    http://www.servis-whirlpool.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petra

      14. srpna 2015 - Petra

      To jsem udělala, nahlásila jsem, že sušička podivně rezonuje a je při tom dost hlučná.
      Přijel servisák (podivín), který mi vysvětlil, že sušička pokud ji přesune kousek jinam nerezonuje a že je to prý nerovnou podlahou, ale já mu ukázala, že je to naopak, pokud sušička je ve vodováze rezonuje a když se přesune na nerovný povrch, kde má nožičku ve vzduchu tak nerezonuje.
      Koukal jak blázen neřekl ani slovo a volal šéfovi pověděl mu mé zjištění, s tím, že rezonuje zřejmě plech, pak to ještě různě zkoušel vyrovnat a nic, řekl mi, že to rezonuje zřejmě kondenzátor, nakonec to uzavřeli, že sušička se vejde do uvedených decibelů a tím pádem není hlučná.
      Tak jsem s tím nesouhlasila, napsala do vyjádření, že pokud je v sušičce větší množství prádla je sušička hlučnější, má přijet znova s tím, že mi řekl, že množství prádla s hlučností nesouvisí.
      To chápu, ale myslím, že pokud na křivé podlaze nerezonuje a ve vodováze dle návodu instalace rezonuje tak to není v pořádku ?


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.