Poradna Siemens WT47W590

Autor: Petr | Vloženo: 10.02.2015 000 16:15 | Témata: Poradna Siemens WT47W590

Petr

Petr

Čištění filtru vláken

Chci se zeptat, jak často se musí čistit filtr vláken a případně další pokud tam jsou ještě jiné filtry, a jak je to náročné?

  • ONLINESHOP.cz

    ONLINESHOP.cz

    12. února 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    u sušičky čistíte pouze filtry ve dvířkách. První filtr se doporučuje jednoduše propláchnout po každém sušení. Druhý filtr vyčistíte pouze 1x za týden. O zbytek se stará automatika. Jedná se o plně vybavený prémiový model sušičky prádla, která má záruku prodlouženou na 3 roky. Dále je možné sušičky zapojit pro odvod kondenzátu i do odpadu.

    S pozdravem,
    ONLINESHOP.cz
    Vítěz SHOPROKU 2014 v kategorii elektra
    www.onlineshop.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Petr

      12. února 2015 - Petr

      Díky, to nezní tak složitě. Chtěl bych se ještě zeptat na srovnání s modelem Bosch WTB 66200BY. Vím že nemá odvod kondenzátu do odpadu, ale nemá to čištění filtrů na druhou stranu jednodušší.


    • ONLINESHOP.cz

      12. února 2015 - ONLINESHOP.cz

      Dobrý den,
      princip všech sušiček BSH (Bosch und Siemens) je úplně stejný. Takže čištění je také stejné. U modelu Siemens 47W590 nemusíte kondenzát po sušení vylévat, protože ji můžete napojit na odpad. Filtry ve dvířkách ale čistíte úplně stejně.

      Siemens WT47W590 je model, který je na českém trhu od listopadu 2014. Je to tedy nejnovější model sušičky prádla. Oproti tomu Bosch WTB66200BY je již nevyráběný model sušičky, který byl uveden na trh před třemi lety. Nyní se doprodávají poslední kusy, které centrála Bosch směřuje do východní Evropy. Tento model má podstatnou nevýhodu z hlediska jemnosti sušení. Rychlé sušení je postaveno na vyšší teplotě a celkově intenzivnějším průběhu sušení. I z tohoto důvodu není v nabídce přímý nástupce, který by dokázal sušit takto rychle. Jednoznačně Vám tedy nabídneme a doporučíme model WT47W590, protože nabízí nejnižší možnou spotřebu el. energie, plné vybavení programů společně s košem pro sušení obuvi a vlny a i záruku prodlouženou na 3 roky.

      S pozdravem,
      ONLINESHOP.cz
      Vítěz SHOPROKU 2014 v kategorii elektra
      www.onlineshop.cz


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.