Poradna Miele TKG 850 WP

Autor: | Vloženo: 08.01.2017 000 14:24 | Témata: Poradna Miele TKG 850 WP

Siemens iQ800 WT48Y7W3, LG RC808AV2Z nebo Miele TKG 850 či TMM840 ?

dobrý den, zajímal by mě rozdíl mezi těmito sušičkami. Moje hlavní požadavky jsou, aby nesrážela oblečení, máme drahé značkové oblečení. Dále, aby uměla vysušit svetry, né však jen jeden v nějakém košíku (jestli ej to tedy vůbec reálné) , dále péřové bundy, peřiny, džíny, a hlavně, košile. Další fajn funkcí by bylo osvěžení prádla např. z restaurace, kde se kouřilo, ale prádlo je jinak čisté. Kapacita 8, 9 kg. Nyní mám pračku LG, nechtěla jsem se ale rozhodovat jen díky stejné značce, je myslím možnost, pokud je standartncích rozměrů, umístit i jinou značku ? Načetla jsem již mnoho informací. Budeme mít momentálně sušičku v místnosti, kde není okno a špatně se větrá. Je tedy důležitá účinnost kondenzace? Byla mi doporučována AEG, ale všechny mají účinnost B. a prý rozdíl mezi A++ a A+++ není velký.. ale má spotřebu 256 Kw/H a Tyto, které poptávám mají kolem 160 Kw/h, je to opravdu tak zanedbatelný rozdíl? Jaká je poruchovost těchto značek a vstřícnost reklamací? a i konkrétně těchto modelů? u LG mě trochu odrazuje, že je to snad měsíc uvedený model. Jaký je rozdíl mezi typy Miele ? Každý řekne, že Miele je nejlepší, ale prostě proto není pro mě argument :D opravdu jsou bezkonkurenční a investice se vyplatí? Vzhledem k tomu, že technologie jde stále dopředu, tak jestli se vyplatí kupovat něco na 20 let. Je voštinový buben tak skvělý ? sice se uvádí, že životnost prádla je delší, ale o kolik? oproti nerezovým? Nikde jsem nenašla přesné informace, co znamená.
Bohužel z mých zkušeností v elektro řetězcích moc poradit nedokáží, i když je třeba Miele dražší ,tak není na něm taková marže jako na jiných a neporadí objektivně.
Děkuji za vysvětlení a doporučení.
Hezký den

  • gallerybrno

    gallerybrno

    9. ledna 2017

    Dobrý den,

    prosím kontaktujte nás na [email protected] předmětu uveďte dotaz z heureky a napište prosím na Vás tel.číslo, zavoláme zpět a vše zkonzultujeme.

    Děkujeme

    S pozdravem

    společnost Miele, spol.s.r.o.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.