Poradna Beko DPU 8360 X

Autor: | Vloženo: 18.01.2015 000 14:59 | Témata: Poradna Beko DPU 8360 X

Proč je prádlo ze sušičky vlhké?

Zatím jsem nikdy nevyndala prádlo suché a to opravdu poctivě třídím.Vyskoušela jsem snad všechny programy.Pokaždé když zapnu třeba program suché do skříně,který má trvat asi 2.50 minut,tak sušička vždy vypla do hodiny a prádlo bylo hodně vlhké.Opět jsem zapla tento program a sušila dalších půl hodiny a stejně bylo prádlo nedosušené.Vím,že si má sušička skrátit čas podle čidla vlhkosti,ale to zřejmě zaměřuje špatně.Déle než 50minut nikdy sušička nesušila.Odhadovala bych tak necelé 2 hodiny na uplně suché prádlo.Dělám něco špatně,nebo je to nějaká závada?Děkuji za radu.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. ledna 2015

    Dobrý den, zkuste umýt vnitřek sušičky. Je možné , že máte čidla zanesený. Umývám octem cca jednou měsíčně .

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Michaela

      18. ledna 2015 - Michaela

      Sušičku mám měsíc a sušila jsem v ní 4 krát(tedy pokoušela jsem se).Dosoušela jsem na sušáku.Vše pečlivě čistím a vylévám,ale dělá mi to již od začátku.Vám suší déle než necelou hodinu?


    • Anonymní uživatel

      18. ledna 2015 - Anonymní uživatel

      Mám jí přes rok. Prádlo nijak netřídím , jedu už jen jeden program . Někdy suší hodiny jindy třeba dvě . Jediné co je po vytažení vlhčí je bavlna 100% . Soupravu buď vyberu z hromsdy pradla a vrátím do sušičky , nebo nechám přes židli . Nepoužívám aviváž , nemá se požívat . Jelikož mám malé děti je vytížená opravdu denně a zatím žádný problém .


    • Bára

      31. ledna 2015 - Bára

      Ja mam sušičku doma cca 8 dni a uvažuji o jejim vracení :( přesně jak píse paní. Nikdy jsem nevytáhla prádlo opravdu suché a vždy musím jeste jednou nebo dokonce dvakrát sušičku zapínat. A to uz prádlo vážím i na váze abych náhodou nepřekročila hmotnost. Podle návodu dělám vse dobre. I kdyz ma prádlo max 4 KG tak na programu bavlna na oblečeni je prádlo proste vlhké :( takhle se náklady na sušení opravdu prodraží a účinnost A+ muže jit do haje. Vubec netuším co mam dělat :( nechce se me posílat zpátky do prodejny ale absolutne nesplňuje moje icekavani :( sušičku jsem uz doma měla takže vím jak ma prádlo vypadat :( jsem z toho vázne nešťastná :(


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.