Poradna Beko DPU 8360 X

Autor: | Vloženo: 15.11.2014 000 10:11 | Témata: Poradna Beko DPU 8360 X

Mám si koupit tuto,nebo si připlatit za jinou značku?

Tato je cenově dostupná,ale nemá samočistící kondenzátor.Byla by lepší ze samočistícím kondenzátorem?nebo to není takový rozdíl(v čištění).Pračku mám Lg na 8 kilo.Ještě se chci zeptat.Mám pocit,že vše záhadně odejde po skončení záruční doby a opravy jsou strašně drahé(už se ani nevyplatí)Proto si rikám,jestli s tím už počítat a koupit si levnější,aby mi potom nebylo líto peněz,nebo si připlatit a věřit,že vydrží déle?děkuji

  • xKlara

    xKlara

    15. listopadu 2014

    Sušičku Beko intenzivně používám od roku 2010 a bez jediné výtky. Je důležité dbát na čistotu v oblasti filtrů. Hledala jsem vámi deklarovaný samočistící kondenzátor a jeho očista probíhá prý oplachem. Za mě je to stejně jen marketingový tah, protože ke kondenzátoru by se nemělo přes sytém dvojitého filtru nic dostat a i když na funkci to nebude mít vliv. Je to můj názor. Každopádně je to zařízení, které se nedá opravit a musí se vyměnit celý díl. Sušička Beko je rozhodně jednoduchá a těch možností, co se tam může rozbít je o jednu méně(oplach kondenzátoru). Pochopte, že sušička fouká akorát vzduch a tím suší prádlo, kdy odčerpá do nádržky nebo odpadu přebytečnou vodu.
    Objevila jsem i zprávu na dTestu, že varují před poruchovostí samočistícího kondenzátoru. Vybrala bych si podle poruchovosti daného modelu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.