Poradna Beko DPU 8360 X

Autor: | Vloženo: 07.05.2014 000 17:51 | Témata: Poradna Beko DPU 8360 X

Bojím se sražení prádla

zdravím všechny a chci se zeptat, v sobotu si pro krasavici jedu a čim víc se to blíží, tím víc jsem nervózní :D všichni pějete ódy, ale jsou tu i tací co to haní, že jim to sráží prádlo a podobně. Čím to je, že se to někomu scvrkne a někomu né? může to být nekvalitním materiálem? Hrozně se těším na sušení hlavně spodního prádla, ponožek a dětskýho oblečení (máme dvě děti 2,5 a 5m) věšením jsem strávila věčnost (řádně jsem vyvěšovala abych nemusela žehlit) a modlím se, abych opravdu žehlit nemusela

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. května 2014

    S tím srážením jsem se toho také bála, jenže pak jsem narazila na jednu maminku dvojčat, která srážení "testovala". Jednomu prckovi oblečení věšela a druhému sušila (hlavně prý bodynka). A zjistila, že věci byly ze sušičky vysrážené hned, kdežto ty věšené po cca 3 vyprání. Takže co se srazit má, tak se srazí hned. Já to u oblečení tedy nepozorovala, že by se mi něco sráželo.
    Jinak k nežehlení doporučuji neplnit sušičku celou, jako jsme zvyklé u pračky, ale dát půlku bubnu - hlavně u věcí, co se muchlají a jsou slabší (trička, košile, halenky, prádlo). U věcí silnějších můžete dát více do bubnu, to se tolik nemuchlá (dět. body - mají křížená ramena nebo silnější materiál u zapínání, mikiny, bundičky, tepláky, silnější ponožky, apod.).
    Budete nadšená jak je oblečení na prcky měkkoučké a nadýchané, flísové mikinky jsou jemňoučké jako po nákupu :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    7. května 2014

    Sušičku používáme přes rok a dokonce i na oblečení, které do sušičky nepatří. Žádný extrém ohledně sražení jsme také nepozorovali, dokonce vlastně žádné srážení. Všimli by jsme si ihned, protože díky sušičce nosíme stále oblečení, které je navrchu komínku :) . Pokud je oblečení do sušičky nevhodné, volím program na jemné a nižší otáčky. Nižší otáčky volím i u oblečení, které se hodně mačká a nežehlím vůbec nic a to ani pro malé dítě.
    Krásně pobere prach, chlupy a vlasy, co po vyprání zůstanou na prádle ( je až neuvěřitelné, kolik toho je) a ze staršího oblečení žmolíky.
    Velkou nevýhodou je obrovská závislost na měkkém oblečení, děti už nic, co neprošlo sušičkou nechtějí nosit, vlastně nejen děti :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.