Poradna Beko DPU 8360 X

Autor: | Vloženo: 10.03.2014 000 16:53 | Témata: Poradna Beko DPU 8360 X

Oboustranný směr bubnu, sušení polštářů a peřin?

Dobrý den, prosím o radu ohledně sušičky Beko.

Jak je to s prádlem po usušení a žehlením, opravdu se žehlí jen košile?
Nevíte zda buben sušičky může běžet oběma směry - aby se prádlo do sebe moc nezapletlo a nebylo tolik zmačkané? u jiných sušiček to uvedené je, tady ne.

A poslední dotaz - sušíte v ní i polštáře, deky? V návodu na netu píšou, že se to v sušičce sušit nesmí...

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    10. března 2014

    Já tedy opravdu nežehlím. Nedávám úplně plnou kapacitu sušičky, tak ze 2/3 a prádlo hned jak sušička zapípá tak běžím vyndat a poskládat - nejdříve vytahuji trička a muchlavé věci a hned teplé vyhladím rukou a složím, pak teprve věci co se nemačkají nebo to nevadí (pyžama, ponožky, spodní prádlo, nemačkavé věci).
    Buben si myslím pracuje stejně jako u pračky - oběma směry. Usuzuji tak podle zvuku zvláště na konci sušení, kdy se zatočí, ztichne a znovu zatočí - předpokládám druhým směrem. Dovnitř vidět není, takže nevím. Zapletené do sebe mívám jen povlečení na postele jinak nic, ani tepláky či dlouhé rukávy (to spíše mi dělá pračka).
    V sušičce jsem sušila jak deky (chlupaté, ne ty na spaní), tak slabší látkový spacák, tak celé polštáře, co máme jako příslušenství u sedačky - jsou celé plněné, takže nelze stáhnout potah, sušila jsem a vše bez problémů.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.