Poradna AEG AbsoluteCare T8DBG48WC

Autor: | Vloženo: 02.12.2016 000 03:41 | Témata: Poradna AEG AbsoluteCare T8DBG48WC

Dvířka

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli je u téhle sušičky vyřešen problém s netěsností dvířek nebo jejich zámkem.dekuji s pozdravem David.

  • 2. prosince 2016 - Oficiální zástupce značky AEG

    Dobrý den,

    sušičky značky AEG jsou v současné době nejprodávanější sušičky v České Republice. Vzhledem k velkému množství prodaných kusů, se i přes opakované kontroly v průběhu výroby spotřebiče, nelze vyhnout případům, kdy spotřebič vykazuje při provozu vadu. Únik vzduchu předními dveřmi však rozhodně není „plošnou“ vadou tohoto modelu, ani ostatních modelů sušiček AEG. Věříme, že pokud se rozhodnete zakoupit sušičku AEG, tak Vámi zakoupený model bude pracovat zcela podle Vašich představ – tedy bez vady.

    S pozdravem,
    Servis Lavamax

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • J.Koukal

      5. ledna 2017 - J.Koukal

      Mám tuto sušičku a řekl bych že je to plošná vada. Když jsem ji před dvěma měsíci kupoval, tak jsem se nikde v recenzích nedočetl o tomto problému. Ale až teď se to na netu hemží dotazy na tento problém. AEG za vidinou nového designu si nová dvířka málo otestovala.Raději jste měli zůstat u starého provedení. Snad někdo od vás vymyslí silnější gumu kterou si budu moci dokoupit.Nebo nová dvířka jak u praček.Vyspravení dvířek podložením spodního šroubku pantu podložkou je podle mě dosti amatérské.
      Mám i pračku a myčku AEG a s těmi jsem velice spokojen.Jen tato nová sušička je tedy dost mimo.I jeden filtr mi je dost málo.Raději jsem si měl koupit starší typ.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.