Nejnovější recenze ze sekce Sušičky prádla
- kvalitA
- bic
kvalita
- Sušička pro velkou rodinu
- Dokonale suší
- Prádlo není pomačkané
- Oblečení se do sebe nemotá
- Úspora energie
- vyšší pořizovací cena
Skvělá sušička, která má velké množství programů, intuitivní ovládání. Perfektně suší a to i péřové deky. Prádlo je jemné a nadýchané. Nemusíte žehlit! Navíc je v energeticky úsporná.
- Dobře suší
- Super appka
- Za tu cenu by mohli dodávat i hadici pro odvod kondenzátu. Kupovat si kousek hadice za dalších 600 Kč mi přijde hloupé.
- lehce tišší než předchozí typ sušičky stejného výrobce
- úzká, vejde se do Ikea skříně na chodbě a nezabírá místo v koupelně
- na žádný program není napoprvé všechno prádlo dostatečně suché, polovinu prádla dávám znovu dosušit na 30 min
- netěsní dvířka, jsou nahoře a v boku orosené, zřejmě budu reklamovat
- dvířka hodně chatrná, extrémně plastová
- výkonné a šetrné sušení i smíšených bavlněných i syntetických materiálů umožňuje vestavěné tepelné čerpadlo
- velmi příznivá anízká spotřeba energií
- lze využít aplikaci a ovládat na dálku, zárověň mít přehled o aktuálně probíhajícím programu
- xxx
velmi příznivá anízká spotřeba energií
lze využít aplikaci a ovládat na dálku, zárověň mít přehled o aktuálně probíhajícím programu.
Lze přikoupit další příslušenství: košna sušení bot, hraček, vlněné kuličky , voňavé ubrousky
- sken vlhkosti - zajištěný dokonalý výsledek i u péřových bund, vícvrstvých látek
- vestevné tepelné čerpadlo - šetrné sušení
- nižší spotřeba energie
- xxx
kvalitní sušička s šetným sušením a úsporou energie, ske vlhkosti zajistí výborný výsledek i u sušení péřových bund nebo vícevrstvých materiálů
- Hezký design, snadné ovládání
- Praktické programy
- Program na šetrné sušení smíšených bavlněných i syntetických materiálů
- Program Hygiena+ je ideální pro alergiky a rodiny s malými dětmi - zahubí bakterie a viry
- Celkem dobře suší i pevnější materiály
- DelicateCare technologie pro ochranu jemných tkanin
- Dá se propojit s aplikací, takže ji můžete ovládat odkudkoliv
Sušička mě mile překvapila, stejně jako její nepřemrštěná cena
- Energetická třída A+++
- Dobře navolené programy
- Sušička má technologii pro zjištění vlhkosti do hloubky pro dobré usušení
- Dobře suší i silnější tkaniny
- Prádlo není přesušené
Výhoda
Electrolux EW8D595MCC
Testerka Žena-in Klaris
Přidáno: 2. října 2024
(naposledy upraveno 2. října 2024)
- MixCare
- Energetická třída A+++
Program MixCare je velmi dobrý. Mohu tam hodit všechen druh prádla, aniž bych ho musela třídit. Takže mi to šetří peníze i čas.
Hoover NR4 H7A2TCBEX-S
Přidáno: 2. října 2024
(naposledy upraveno 2. října 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Rychle a opravdu 100% sušení
- jsem maximálně spokojená
- e-shop doručil bleskově ,děkuji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Moderní sušička, díky dobře zvoleným programům je prádlo dobře vysušené
- Je v energetické třídě A+++, takže nemá velkou spotřebu
- Sušičku snadno propojíte s aplikací Electrolux, takže má ovládání na dálku
- Technologie Sensicare měří teplotu a vlhkost u každého cyklu, díky tomu se sušička přizpůsobí v čase a vydaném teple přesně podle toho, co prádlo potřebuje
Cena odpovídá programům a funkcím
Mám pozitivní zkušenost
- Jsem maximálně spokojený
- Skvělá sušička BEKO, vysušené prádlo rovnou do skříně a ještě je úsporná.
- Jen lituji, že jsem si ji nekoupila dřív.
- rychlé a levné sušení
- Dokonale suší . Hned do skříně a vůbec se nemusí žehlit . Krásné vyčistí od chlupů a prachu. Super cena stroje a záruka 36 měsíců
- Program na 3 hodiny zvládne zkrátit klidně i na 50 minut . Někdy i méně . Prádlo krásné suché
Super stroj. Každému bych doporučil. Dříve jsem měl Beko ale to je proti tomuto stroji katastrofa.
- Tichý chod
- změnit přepravní společnost , žádná komunikace.
- Hezky design
- Funguje
- Trochu nesedej plasty mistama, smutny.
- Pri otoceni kveri to take trochu nesedi, smutny.
Za ty penize dobry. Asi bych koupil znovu, ma dokonce podsviceni v bubnu to je hodne prijemne. :)
Tlačítko nastavení vyhřívání na sušičce se neshoduje s označením v papírovém návodu. Jinak jsem spokojená, suší dobře a nezanechává vlhko v koupelně při otevřené okenní ventilaci. Pro jednotlivce a při malém prostoru v koupelně vyhovuje. Doporučila bych ji.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »