Nejnovější recenze ze sekce Sušičky prádla
- Ponaučení, že od Haieru už nikdy nic. Stejně tak Hoover nebo Candy...
- Objednal jsem si sušičku od firmy Haier a dodali mi totální šmejd - sušička je neskutečně hlučná
Zde odkaz, jak sušička funguje: https://www.youtube.com...
Servisní technik u měl byl třikrát a po poslední návštěvě tvrdí, že sušička má takhle fungovat.
Budu to řešit dál. Sice mě to už teď stálo neskutečný množství času, ale já to nevzdám.
Nenechám se od nich ojebat.
Prosím v žádným případě si nekupujte tuto nebo nějakou jinou sušičku od tohoto výrobce.
Kompletní stížnost na dTestu zde:
- Ponaučení, že od Haieru už nikdy nic. Stejně tak Hoover nebo Candy...
Zde odkaz, jak sušička funguje: https://www.youtube.com...
Nenechám se od nich ojebat.
Kompletní stížnost na dTestu zde:
- Malá sušička , nepotřebuje odvádět vodu . Jen odvádí vzduch , nezpůsobuje vlhkost vzduchu.
Žena je naprosto spokojena a já tedy také :-)
- Velký objem
- Design
- Odložený start
- Čištění
Značku jsem moc neznala, ale byla nám v prodejně doporučena jako top značka. Jde vidět, že u výroby někdo přemýšlel a filtr před výparníkem je vážně skvělá věc! Po registraci produktu je navíc prodloužení záruky na motor až na 20 let.
Designově je sušička moc pěkná. Ovládání intuitivní a suší vážně skvěle! Objem na 9kg je opravdu skvělý, například na velké deky. Celkový chod je celkem tichý, zvukové oznámení lze vypnout.
- suší rychle a dobře
- informuje o tom, co sušička právě dělá, zejména o čištění kondenzátoru, takže se nestane, že sušičku nedopatřením vypnete během čištění
- tichá
- nemá osvětlení bubnu, i když je v popisech na webu i u výrobce psáno, že tomu tak je :-/
- akustický signál při skončení sušení je velmi tichý a bohužel nejde zesílit (jen vypnout)
- čas do konce sušení se neaktualizuje průběžně, ale poměrně nahodile skokově, moc tedy nepomáhá v odhadu doby, kdy sušička skutečně skončí se sušením
na hodnocení je po pár dnech ještě brzy, nicméně sušička zatím suší jak má, a to poměrně rychle, je také dostatečně tichá
- Perfektní, vše je ok
- zatím nic.
- V provozu jen krátce zatím funguje jak má
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Zatím si nemůžeme stěžovat
- Krásný design
Zatím jsem sušil pouze 2x na běžný režim, který trvá skoro 2 hodiny. Prádlo bylo suché a nemám co vytknout.
- ještě není instalováno
Beko FDS 7534 CSSTRX
Registrovaný uživatel
Přidáno: 18. dubna 2024
(naposledy upraveno 18. dubna 2024)
Zakoupeno v KupToTu.cz
- Mikrovlna ohřívala max 2 minuty a pak se jen točila a neohřívala, reklamace a vrátili mi peníze.
Sušička prádla Beko splňuje mé požadavky.Suší dobře,není ani moc hlučná,a zatím jsem spokojená .
Určitě bych doporučila tuto sušičku i ostatním.
Mám několik zvířat a sušička si docela dobře poradí i s chlupy na oblečení.
- Parní program, takže používám i místo žehlení.
- Prádlo nepřesuší díky senzorům.
- Naprostá spokojenost s programy i servisem Beko.
- Po zakoupení jsem volal na infolinku Beko, jak správně sušičku používat - velice vstřícný a profesionální přístup.
- Jednoduché ovládání - zvládnou i moji prarodiče, kterým jsem koupil stejný model.
- Zatím nic.
K sušičce mám i pračku a naprostá spokojenost. Splňuje všechny potřeby, takže mi žádná funkce ani program nechybí. Výbavou rozhodně odpovídá vyšším cenovým relacím, do jiné značky sušičky už nejdu.
doporučuji
- produkt splňuje mé požadavky
- Spokojenost se sušičkou, tichá.
bez připomínek
- levný produkt