Poradna LG RC9055AP2Z

Autor: | Vloženo: 10.03.2015 000 09:26 | Témata: Poradna LG RC9055AP2Z

Chybové hlášení - plná nádržka

Dobrý den, koukala jsem v recenzích, že je u této sušičky častá poruchovost, co se nádržky týče, že stále píše, že je plná, i když není.Zajímá mě, zda se tato chyba vyskytuje jen v případě, že je voda kondenzována do nádržky, bez napojení na odpad, nebo zda se tato chyba vyskytuje i přes to, že je sušička napojená na odpad.

  • ONLINESHOP.cz

    ONLINESHOP.cz

    10. března 2015

    Dobrý den,

    jedná se spíše o dotaz na servisní linku LG. Nicméně se dá říci, že každý výrobek je nějak poruchový. U kvalitních výrobců se ale vždy jedná o poruchu v přijatelném % na počet prodaných kusů. Tyto chyby se rozhodně nevyskytují na všech prodaných sušiček prádla. Jiní výrobci mají zas poruchy v jiných částech spotřebiče.

    Dalším faktorem je správné používání sušičky prádla. Zákazníci používají aviváž, i když do sušičky se nesmí vložit prádlo prané v aviváži. Používají velké množství pracího detergentu atd. To vše vede k usazování této chemie v sušičce prádla různému "ucpávání" čidel atd.

    S výběrem nové sušičky Vám rádi pomůžeme, proto se na nás neváhejte obrátit - http://www.onlineshop.cz...

    S pozdravem,
    ONLINESHOP.cz
    Vítěz SHOPROKU 2014 v kategorii elektra
    [email protected]
    www.onlineshop.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (2)
    • Andrea

      10. března 2015 - Andrea

      Děkuji za odpověď. Nabízíte pomoc s výběrem sušičky, což bych uvítala. Mám pračku LG F74A8QDS, na kterou bych chtěla dát sušičku. Na kolik kg prádla bych měla mít sušičku, když pračka je na 7 kg, jsme doma 4. Poradíte mi i spojovací sadu, nebo nějaký univerzální mezikus, uvítala bych nějaký výsuvným šuplíčkem. U sušiček je hmotnost udávána pro mokré prádlo?


    • ONLINESHOP.cz

      11. března 2015 - ONLINESHOP.cz

      Dobrý den,

      k Vaší pračce tato sušička půjde. Sušička má v balení aretační úchyty pro uchycení k pračce. Bohužel spojovací sadu s výsuvem LG nenabízí. Pokud máte pračku na 7kg prádla, můžete použít i sušičku na 8kg prádla. Větší prostor v bubnu bude příjemnější pro sušené prádlo. Spotřeba bude na kg prádla pak stejná. Náplň prádla je v suchém stavu, tak jako u pračky.

      Sušičku prádla LG máme v nabídce zde - http://www.onlineshop.cz...

      S pozdravem,
      ONLINESHOP.cz
      Vítěz SHOPROKU 2014 v kategorii elektra
      [email protected]
      www.onlineshop.cz


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.