Poradna AEG FiberPro T9DBE69SC 3DScan

Autor: Jan Onderka | Vloženo: 10.04.2022 000 11:20 | Témata: Poradna AEG FiberPro T9DBE69SC 3DScan

Jan Onderka

AEG sušičky

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi AbsoluteCare, ProSense a FiberPro? Děkuji

  • 11. dubna 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, pane Onderko,
    reaguji na Váš dotaz.

    Níže zasílám přehled jednotlivých řad sušiček prádla. Vždy platí, že vyšší řada obsahuje technologie nižší řady a zároveň další funkce navíc. Zde najdete také přehled jednotlivých technologií: https://www.aeg.cz...

    Série 9000 FiberPro: Obsahuje unikátní senzor 3DScan, který snímá aktuální vlhkost náplně a inteligentně přizpůsobuje délku trvání cyklu tak, aby se vysušily i hrubé a vícevrstvé oděvy, jakými jsou například péřové bundy. Vlhkost je snímána přímo uvnitř oděvu a ne pouze na povrchu. Nabízí speciální program Péřová bunda.

    Série 8000 AbsoluteCare: Inteligentní pohyb bubnu poskytuje prvotřídní péči o oděvy a šetrnost. Technologie AbsoluteCare má programy pro všechny typy tkanin a umožňuje vám vysušit všechno oblečení. Lze také sušit outdoorové oblečení, jemné svetry nebo hedvábí.

    Série 7000 SensiDry: Bezpečné a šetrné sušení při nízkých teplotách. Jemné a energeticky efektivní sušení s nižšími teplotami díky technologii tepelného čerpadla.

    Série 6000 ProSense: Využívá senzory vlhkosti a teploty a na základě naměřených hodnot přizpůsobuje čas sušení a spotřebu energie podle aktuální náplně prádla. V aktuální nabídce pouze model kondenzační bez tepelného čerpadla.

    S pozdravem Kontaktní Centrum AEG

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.