Whirlpool HDLX 80410

100 %

Popis produktu

Parametry produktu

Typ sušičky
kondenzační
Maximální náplň
8 kg
Způsob umístění
volně stojící
Hlučnost
65 dB
Třída účinnosti sušení
A
Počet programů
14

Recenze

  • , zakoupeno v Scorpion-elektro.com

    Doporučuje produkt

    100 %

    Susicku mam teprve par dni,takze moc toho zatim napsat nemuzu.Ale sve poprve susene pradlo v susicce bezva

Parametry produktu

Typ sušičky
kondenzační
Maximální náplň
8 kg
Způsob umístění
volně stojící
Hlučnost
65 dB
Třída účinnosti sušení
A
Počet programů
14

Popis produktu

Velký buben, malé starosti

Kapacita sušení v bubnu této sušičky Whirlpool dosahuje 8 kg. I díky velkému bubnu dokážete bez komplikací sušit velké kusy ložního prádla - plachty, ložní oblečky a podobně.

Technologie 6. smysl

Sušička prádla disponuje technologií 6. smysl. Ta automaticky zaznamená úroveň vlhkosti každé náplně a nastaví podle ní parametry sušení. Senzory neustále kontrolují proces od začátku až do konce sušení, řídící jednotka nastaví čas a výkon sušení pro dosažení nejlepších výsledků. 6.Smysl využívá superúčinnú technologii tepelného čerpadla, kombinuje mimořádný sušicí výkon s výraznou úsporou energie a maximální péčí o textilie. Unikátní bublinkový povrch bubnu s prevetrávacími žebry dokonale nadnáší jemné prádlo, aby se při sušení nepoškodila.

Dokonalé 3D proudění vzduchu

V bubnu se na sušené prádlo přenáší účinná vnitřní distribuce vzduchu přes zadní stěnu, žebra bubnu a bublinkový povrch bubnu.

Přídavná reverzace bubnu

Po zvolení funkce se bude buben častěji otáčet iv protisměru hlavního otáčení se. Reverzací se zvyšuje rovnoměrnost vysušení prádla. Vhodné při sušení velkých kusů prádla.

Nemačkavá úprava

Otáčení bubnu v krátkých intervalech po dobu 12 hodin zajistí provětrávání prádla, pokud jste ji nemohli vybrat ihned po vysušení.

Programy a volby

Eco bavlna

Bavlna

Smíšené prádlo

Syntetika

Vlna

Velké kusy prádla

Časové sušení: 15-30-60-90 min

Nemačkavá úprava

Sušení jemného prádla

Rychlé / krátké sušení

Funkce dosušení prádla

Automatické ochlazování

Přídavná reverzace bubnu

Tlačítko zap / vyp

Tlačítko start / pauza

Odložený start / konec

Dětská pojistka 

PARAMETRY PRODUKTU

Základní parametry

  • Hloubka: 65,9 cm
  • Vestavěný displej: Ano
  • Kapacita bubnu: 8 Kg
  • Třída energ.účinnosti: A ++
  • Systém sušení: kondenzace + tepelné čerpadlo
  • Typ sušení: kondenzace

Další vlastnosti

Značka: Whirlpool

Fyzické vlastnosti a barva

  • Barva: bílá
  • Šířka: 59,6 cm
  • Výška: 84,5 cm
  • Hloubka: 65,9 cm
  • Hmotnost: 47 Kg

Display/Grafika

Vestavěný displej: Ano

Funkce

  • Kapacita bubnu: 8 Kg
  • Odložený start: Ano
  • Programy sušení: Vlna
  • Systém sušení: kondenzace + tepelné čerpadlo
  • Typ sušení: kondenzace

Energetické údaje

  • Třída energ.účinnosti: A ++
  • Třída účinnosti sušení: A

Vzhled

  • Vzhled skříně: volně stojící
  • Systém ovládání: Otočné + tlačítka
  • Systém vkládání: předním plněním

Hlučnost

Hlučnost (sušení): 65 db

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 2 hodnocení
5
2 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Scorpion-elektro.com

    Doporučuje produkt

    100 %

    Susicku mam teprve par dni,takze moc toho zatim napsat nemuzu.Ale sve poprve susene pradlo v susicce bezva

{"Oblíbené kategorie":[["Poklice","https://poklice.heureka.cz/"],["Příslušenství ke kočárkům","https://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/"],["Přípravky na ochranu rostlin","https://prostredky-proti-skudcum.heureka.cz/"],["Antiviry","https://antiviry.heureka.cz/"],["Sedací soupravy","https://sedaci-soupravy.heureka.cz/"],["Turistické batohy Deuter","https://turisticke-batohy.heureka.cz/f:30159:42091445/"],["Vakuové pumpy na bradavky","https://vakuove-pumpy.heureka.cz/f:7772:21255912/"],["Levné snowboardy","https://snowboardy.heureka.cz/f:p:1/"],["Gely po holení","https://kremy-gely-po-holeni.heureka.cz/f:15477:735188/"],["Osobní zimní pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.cz/f:5428:23919398/"]],"Vybrané značky":[["Sušičky prádla Lord","https://susicky.heureka.cz/f:3336:23944859/"],["Sušičky prádla De Dietrich","https://susicky.heureka.cz/f:3336:45915351/"],["Sušičky prádla Beko","https://susicky.heureka.cz/f:3336:104811/"],["Sušičky prádla Gorenje","https://susicky.heureka.cz/f:3336:20208/"],["Sušičky prádla Sharp","https://susicky.heureka.cz/f:3336:31121236/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat příslušenství pro prut?","https://prislusenstvi-pro-pruty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prislusenstvi-pro-prut/"],["Jak vybrat vestavnou troubu?","https://pecici-trouby.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pecici-troubu/"],["Jak vybrat set polštáře a přikrývky?","https://sety-prikryvek-polstaru.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-set-polstare-a-prikryvky/"]],"Vybrané produkty":[["Grivel Air Tech Evo","https://cepiny.heureka.cz/grivel-air-tech-evo/"],["Force Vodítko lanka pro \"V\" brzdy, úhel 90° + prachovka","https://bovdeny-a-lanka.heureka.cz/force-voditko-lanka-pro-v-brzdy-uhel-90-plus-prachovka/"],["Excellent Houseware Prkénko Na Krájení Kuchyňské Bambusové Sada 4 kusů prkének","https://prkenka-a-krajeci-desky.heureka.cz/excellent-houseware-prkenko-na-krajeni-kuchynske-bambusove-sada-4-kusu-prkenek/"],["PRIMECOOLER PC-AD1","https://3d-bryle.heureka.cz/primecooler-pc-ad1_2/"],["Seasonic 12VHPWR PCIe 5.0 Adapter pro napájení grafických karet","https://interni-kabely-pc.heureka.cz/seasonic-12vhpwr-pcie-5_0-adapter-pro-napajeni-grafickych-karet/"],["Evei Klobouk lněný přírodní barva","https://klobouky-a-cepice-do-sauny.heureka.cz/evei-klobouk-lneny-prirodni-barva_2/"],["Kovotvar Konev s růžicí 9 l pozinkovaná","https://zahradni-konve-a-konvicky.heureka.cz/kovotvar-konev-s-ruzici-9-l-pozinkovana/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}