Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Sušičky

AEG Lavatherm 59880

AEG Lavatherm 59880

Ověřený zákazník Elektro-kuchyně.cz Jana V.

Přidáno: 14. května 2012

Zakoupeno v Elektro-kuchyně.cz

Doporučuje produkt
  • perfektní produkt,velká spokojenost,úspora času,nemam takovou vlhkost v bytě,opravdu skvělá věc doporučuji všem.
  • chvíli trvá než se člověk s produktem sžije a vychytá kdy a jaký sušící program použít ale je to jen otázka času

DOPORUČUJI

BOSCH WTW 86561BY

BOSCH WTW 86561BY

Ověřený zákazník Electro World Radka

Přidáno: 10. května 2012

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt
  • prádlo je nadýchané, nemusí se žehlit a navíc se během sušení odstraní i zvířecí chlupy
  • sušička je relativně hlučná

Se sušičkou jsem maximálně spokojena. Z mého bytu zmizely veškeré sušáky na prádlo, prádlo je měkké a nadýchané.
Během pár dní, co jí mám, jsem stačila vyprat i peřiny a polštáře. Do sušičky jsem během jejich sušení přidala "voňavé ubrousky", vše je jako nové a svěže voní. Vzhledem k tomu, že mám doma dvě kočky, oceňuji to, že na suché prádlo už nemusím používat váleček - kočičí chupy zůstanou ve "sběrném zásobníku". Jediné malé mínus je její hlučnost.
Tahle "investice" se opravdu vyplatila.

Ověřený zákazník ePROTON.cz Lenka

Přidáno: 10. května 2012

Doporučuje produkt
  • Nejdůležitější předností sušičky je pro mě to, že nemusím žehlit. Žehlení úplně nenávidím. Máme 3 děti, každý den kůpu špinavého prádla a zakopávali jsme o sušáky. Co mám sušičku, tak v jednom dni vyperu, poskládám a je hotovo. Žehlím jen minimum věcí.
  • Pro tento produkt jsem se rozhodla, že má nízkou spotřebu energie.

Je to moje první sušička, nemám sice s čím srovnat, ale určitě splnila mé očekávání. Překvapilo mě, jak jsou i starší ručníky krásně jemné a nadýchané. A sametové oblečky našich dětí jsou naprosto úžasné. Doporučila bych ji všem rodinám s dětmi a všem, kdo nemají rádi žehlení tak jako já. Měla jsem si ji koupit už dříve.
Tato sušička sice nepatří mezi nejlevnější, ale má výrazně nižší energetickou spotřebu než je např. u třídy B. Peru často, proto je pro mě energetická spotřeba hodně důležitá.

Fagor SFE-60

Fagor SFE-60

Ověřený zákazník ePROTON.cz JUDr. Zdenek Veselka

Přidáno: 9. května 2012

Doporučuje produkt
  • po trojím vyzkoušení pracuje zcela uspokojivě jak jsem si to představoval
  • nic

Velmi dobrý výrobek - hlavní klad je v jednoduchosti což statisticky snižuje poruchovost

Naďa Naďa

Přidáno: 7. května 2012

Doporučuje produkt
  • prádlo je suché za velmi krátkou dobu
  • vše je krásně nadýchané ( skoro nežehlím ), bez žmolků

Sušička předčila mé očekávání. Mám ji 14 dní a jsem maximálně spokojená!! Podle recenzí jsem čekala, že bude hlučná, ale není. Opravdu doporučuji!!

Miele T 8801 WP

• super výrobek

nic proti

Ověřený zákazník KASA.cz Pilda44

Přidáno: 29. dubna 2012

(naposledy upraveno 29. dubna 2012)

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt
  • Všechna chvála v diskuzích na internetu se jeví jako nepřehnaná, sušička funguje opravdu skvěle.
  • bez výhrad

Jednoznačně mohu doporučit, stejně jako většina ostatních, kteří stejný výrobek zakoupili.

Ověřený zákazník Electro World Andrea Balážová

Přidáno: 27. dubna 2012

Zakoupeno v Electro World

• Je výborná

Kvalita odpovídá ceně. Je pro velikým pomocníkem. Ušetří spoustu času. Použití je úplně jednoduché. V rodině s dvěmi dětmi opravdu veliký pomocník a tato značka se mi osvědčila i u jiných spotřebičů.

AEG Lavatherm 75470 AH

AEG Lavatherm 75470 AH

Ověřený zákazník Elme.cz Hartmanová Romana

Přidáno: 26. dubna 2012

Zakoupeno v Elme.cz

• kvalita

Tato pračka je tichá a úsporná co se vody týče a prádlo je perfektně vyprané.

Ověřený zákazník ePROTON.cz Anonym

Přidáno: 24. dubna 2012

(naposledy upraveno 24. dubna 2012)

Doporučuje produkt
  • Určitě je to plus pro prádlo a hlavně pro alergiky.
  • Sušičku jsem chtěla hlavně proto,že jsme alergici a sušení venku byla naše smrt a také kvůli žehlení,aby jsme nemuseli stát u žehličky.
  • zatím nic

Sušičku jsem moc chtěla, nesnášim žehlení a také kvůli alergiím, když jsme sušili prádlo venku,často jsme se drbali a měli i vyrášky. Teď máme klid.Sušička zachytí spoustu chlupů,žmolků a prachu, a nevěřila bych,kolik vody z jednoho sušení bude a to vše nám šlo do baráku!!! Rozhovala jsem se mezi sušičkou Bosh třídy A a tímto typem, zvolila jsem tuto, ikdyž je třídy B, zase takový rozdíl na spotřebě není a když si představím, že byla o půlku levnější a ještě nemusím žehlit, tak jsem maximálně spokojená. Opravdu nežehlím!!! Pouze manželovi košile a jen některé. Nelituji koupě a určitě neváhejte, je to super věc.

Miele T 7950 WP

Miele T 7950 WP

Ověřený zákazník ELEKTROCB.CZ clokx

Zakoupeno v ELEKTROCB.CZ

Doporučuje produkt
  • spotřeba, kvalita, design, provoz zatím v porádku
  • cena

zatím se při provozu chová tišeji, oproti Siemens, který jsme museli kvůli konstrukčním chybám tepelných čerpadel vrátit

Whirlpool AZB 7780

Whirlpool AZB 7780

Ověřený zákazník ELEKTRO.TO pavla

Přidáno: 23. dubna 2012

(naposledy upraveno 23. dubna 2012)

Zakoupeno v ELEKTRO.TO

Doporučuje produkt
  • jsem spokojená, mám již třetí sušičku, poslední dvě zn.whirpool,
  • nedocenitelný pomocník v domácnosti
  • -

• Nic

Funguje OK

Ověřený zákazník ELESHOP MartinV

Přidáno: 20. dubna 2012

(naposledy upraveno 20. dubna 2012)

Zakoupeno v ELESHOP

• parametry/cena
  • recenze uživatelů
  • částečně design
  • obecně větší rozměry tohoto typu spotřebiče - je to pořádná kostka ;)

Po částečných obavách nakonec úleva z přiměřené hlučnosti. Není vhodné do obytné místnosti večer k televizi, ale se zavřenými (i přivřenými) dveřmi za zdí vůbec neruší. Přesto, že je to velmi subjektivní, přirovnal bych k hlučnější vestavné myčce s tím, že sušička hlučí po většinu cyklu.
Při nižších nárocích lze řadu věcí nežehlit. Většina dětského oblečení se bez žehličky snadno obejde, stačí hned po usušení srovnat. Překvapivě skoro poskládá i ponožky, stačí dát k sobě a přeložit, žádné vytahování a rovnání jako ze sušáku.
Pokud sušičku nacpete např. ložním prádlem na hranici kapacity, bude zmačkané. Poloprázdnou náplň stačí složit, bude téměř bez vrásek (víte, ono se to po 2 nocích stejně pomačká).
Na šetrný program sušíme sem tam i to, co podle etikety nemá být sušeno, zatím bez následků - ale to si každý rozhodne sám.
Nastavená délka programu obvykle odpovídá realitě, usušeno do sucha dle programu (suché do skříně = normálně suché, extra suché je skoro přesušené, ale záleží na skladbě a tloušťce prádla). Pokud dáte k ponožkám tlustou předložku před vanu, zůstane mírně vlhká, s tím si automatika neporadí (povrch oschne, ale uvnitř vlhkost mírně zůstane).
Voňavé ubrousky do sušičky z DM drogerie se osvědčily, lze použít i na několik cyklů (u nového ubrousku je ale vůně dost trvalá, zvažte, zda to je na všechno oblečení žádoucí). Aviváž používáme nadále, ale cca polovinu menší doporučené dávky.

Ověřený zákazník DNO elektro Anonym

Přidáno: 16. dubna 2012

Zakoupeno v DNO elektro

• "Siemens"
  • Kvalitní provedení, designe, cena, spotřeba...
  • Velmi stručný návod.

První dojem velmi dobrý, máme ji jen několi dnů.

Barbora Barbora

Přidáno: 14. dubna 2012

• Dobrý poměr výkon/cena
  • Úspora času
  • Příjemné prádlo
  • Hlučnost (asi všeobecně u všech sušiček)

Koupě sušičky jsem zvažovala dlouho. Bydlíme v RD, takže prostoru pro klasické sušení jak venku tak doma, máme dost.Důvody byly úspora času (žádné věšení a sundávání prádla) a taky jsem si myslela, že nebudu muset tolik žehlit.
Sušičku mám doma už asi dva měsíce a hodnotím ji takto.
Kladné:
- špinavé prádlo během 3-5 hodin jako čisté ve skříni
- prádlo bez vlasů, chlupů, žmolků. Černé prádlo opravdu černé. Majitelé psů ocení, že z vypraného prádla nebudou muset ručně obírat chlupy.
- prádlo je měkké, voňavé, nadýchané

Zápory:
- sušička je dost hlučná, a to patří mezi ty tišší. Nedokážu si představit, že bych ji měla v bytě a zapnula večer. Obzvlášť při použití provzdušňovacích balónků to jsou velké rány.
- rozhodně nemůžu říct, že většinu prádla bych složila s klidným svědomím do skříně. V tomto mě sušička zklamala nejvíc. I když ještě teplé prádlo "vyhladím" alespoň rukou, pořád to není ono. Košile, ložní prádlo, utěrky ty jsou pomačkané hůř než při klasickém sušení. U triček je nežehlení vidět u lemů, límečků, prošívaných kapes atd. A to nejsem žádný puntíčkář.
- do sušičky dávám téměř všechno prádlo, i které výrobci nedoporučují. To bych totiž nesušila skoro nic. Srazilo se mi oblečení dětí od F&F a manželovi bavlněné košile jsou taky krapet menší. A to jsem zvyklá je prát na 60st. Pogumované obrázky na tričkách zatím ale drží.

Závěr:
- sušičku bych si pořídila znovu, čas mi určitě uspoří, prádlo je příjemnější, ale zázraky s ní nepřišly
Na sušičce Siemens WT 46W561 BY oceňuji oproti ostatním sušičkám, které jsem u kamarádek viděla a odzkoušela:
- intuitivní ovládání
- snadné mačkání čudlíků
- velký zásobník na kondenzát (ale vylívám po každém sušení téměř plný)
- výborné osvětlení

Sušičku doporučuji hlavně do rodin s dětmi, kde se pere pořád.

ELECTROLUX EDH 97981 W

ELECTROLUX EDH 97981 W

Ověřený zákazník ElektroInternet.cz Anonym

Přidáno: 12. dubna 2012

Zakoupeno v ElektroInternet.cz

• snadné ovládání
  • snad i deklarovaná spotřeba
  • široká škála nastavení jednotlivých programů
  • rozměr (docela hluboká)

doporučuji

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25