Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

ELECTROLUX EDH 97981 W

ELECTROLUX EDH 97981 W

Přidat recenzi

Kondenzační sušička - Electrolux - kondenzační - 7 kg - A - Odložený start - LCD displej - volně stojící

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Electrolux EDH 97981 W   Bubnové sušení vašich oděvů nemusí být díky extrémně úsporné sušičce EDH 97981 W luxus. Sušička EDH97981W v... více »

Kde koupit

2% (2)

Doporučení od zákazníků

42 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(38 z 43 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze ELECTROLUX EDH 97981 W

Ověřený zákazník ElektroInternet.cz

Přidáno: 12. dubna 2012

Zakoupeno v ElektroInternet.cz

• snadné ovládání
  • snad i deklarovaná spotřeba
  • široká škála nastavení jednotlivých programů
  • rozměr (docela hluboká)

doporučuji

Tom

Tom

Přidáno: 10. dubna 2012

• -cena
  • -spotřeba
  • -jednoduché ovládání
  • -nic

Toto je naše první sušička.Máme je 3 měsíce,a po prvním nadšení jsme pořád nadšení.Vybrali jsme ji hlavně kvůli ceně a spotřebě el.energie.Kdo nemá sušičku ať nepočítá že prádlo je z ní vyžehlené.Není tolik pomačkané.Doporučují všem kteří váhají.

Helena Beerová

Přidáno: 8. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Sušička je perfektní, nízká spotřeba el.energie,
  • Velká variabilita programů, od vlny, přes syntetiku a jeansy až po bavlnu.
  • Praktická je možnost sušení sportovní obuvi.
  • Čištění třech filtů po každém sušení.
  • Možná je to specifikum jen sušiček s tepelným čerpadlem - neumím posoudit.

Hlavní byla nízká spotřeba energie a rozměry.
Zatím jsem s výrobkem velmi spokojená.
Oceňuji programy šetrné k jemným textiliím a možnost prodloužit dobu ochlazování proti pomačkání prádla.
U starších typů sušiček se mi stalo, že se prádlo srazilo díky vysoké teplotě sušení a bylo nutné ho poskládat ještě teplé.
Tento typ je velmi šetrný i k jemným svetříkům a hedvábí.
Prádlo je vždy krásně načechrané.
S nákupem sušičky u mne odpadá zvýšená vlhkost v bytě při sušení prádla v deštivých a mrazivých dnech, téměř stále plný koš prádla na žehlední a hlavně ušetřený čas s věšením a žehlením prádla.
Tento výrobek si jistě najde své místo v domácnosti tak, jak to bylo u automatické pračky asi před 30 lety.

Ověřený zákazník elektro-ELPOS.cz

Přidáno: 31. března 2012

Zakoupeno v elektro-ELPOS.cz

Doporučuje produkt
  • jsem velmi spokojena,sušička krasně ususi podle potřeby,mam kontrolu nad sušenym pradlem,mohu stopnout program a opet spustit,nejvic jsem v uzasu kolik prachu a necistoty z vypraneho pradla ještě filtry v suš.zachyti,super .

za slušnou cenu slušny vyrobek,proc platit drahou značku,funkce i spotreba jsou stejne.

Přidáno: 9. března 2012

(Upraveno 9. března 2012)

Jsem spokojena

Přidáno: 9. března 2012

Splnila očekávání.

Ověřený zákazník Albali.cz

housky

Přidáno: 7. března 2012

Zakoupeno v Albali.cz

Doporučuje produkt
  • Cena s přihlédnutím k renomé značky a celkovým vlastnostem
  • Spotřeba elektrické energie
  • Množství programů
  • Hlučnost, ačkoliv není nijak hrozná, za zavřenými dveřmi slyšet není, jak píšou ostatní recenzenti, je to standardní

Spotřeba super, výkon super, prádlo je suché během méně než dvou hodin, pokaždé ušetříme náš byt od 3 až 4 litrů vody, která by sušením prádla zůstala "doma". Prádlo je měkké a nadýchané. Jediné čeho se nám nepodařilo dosáhnout je vytáhnout prádlo, které by se nemuselo žehlit, třeba to ještě vypilujeme.. Nebo jsme moc nároční. Celkově vše pozitivní.

Eva W.

Přidáno: 24. února 2012

• Nízká spotřeba
  • Velký výběr programů

Vybrala jsem si ji kvůli nízké spotřebě a příslušenství-sušáka na boty. Sušička pracuje nad mé očekávání dobře. Jsem velmi spokojená. Doporučila bych jej všem, kteří nechtějí plýtvat zbytečně časem. Čas, který ušetřím věšením, sundáváním a žehlením prádla věnuji svým dětem. Divím se, proč jsem na to nepřišla už dříve....

Jaroslav Petr

Jaroslav Petr

Přidáno: 21. února 2012

• Nízká spotřeba
  • Jednoduché ovládání
  • Sada pro odvod vody
  • Hlučnost

Manželka si přála pořídit sušičku na prádlo, protože v zimě se venku suší dlouho, v domě je po něm vlhko a nemá čas žehlit.
Tuto sušičku jsem zvolil po dlouhém výběru podle výrobce a především, že má teplené čerpadlo tudíž poloviční spotřebu než vetšina ostatních a přesto cenově nepatří k nejdražším.
Máme ji zatím je několik týdnů, ale splnila, to co jsme od ní očekávali. Prádlo je suché i při nejmenší intenzitě sušení, když si ho vezmete na sebe, stále voní a je jako nové bez uvolněných vláken na povrchu, protože všechny ulpí na filtrech. Samozřejmě, pokud chcete vypadat jako ze škatulky, tak si ho musíte vyžehlit, ale na normální nošení a hlavně pro děti ho rozhodně žehlit nebudete. Perfektně vyžehlit to neumí žádná sušička...takže manželce odpadá čas s manipulací s prádlem při sušení,žehlení, ze sušičky to rovnou složí, dá do skříně a je hotovo... ještě ušetříte elektřinu za žehlení...Určitě ji nebudeme využívat jen v zimě.

Ověřený zákazník elektro2000.cz

niki.6

Přidáno: 20. února 2012

Zakoupeno v elektro2000.cz

Doporučuje produkt
  • Nevyzkoušela jsem ještě úplně všechny programy, ale bavlna jako trička, ložní prádlo, rifle, všechno bylo suché.
  • Líbilo se mi, že si sama reguluje čas.

Mými hlavními kritérii byl příkon a množství prádla, které mohu sušit najednou. Ovládání je jednoduché. Český text k jednotlivým programům se dá přímo nalepit ke kolečku jako jednolitá destička - vypadá to jako originál. Taky se mi líbí, že nemusím vylévat nádržku na vodu, protože je možnost připojit hadičku a odvést vodu do odpadu. Čištění filtrů je jednoduché.

Lucinka

Přidáno: 17. února 2012

(Upraveno 17. února 2012)

Doporučuje produkt
  • Naprosto vynikající ..Hlavně výborná cena a lepší kvalita oproti jiným a dřažším značkám. Ovládací panel v českém jazyce.Snadná udržba prádlo není vubec pomačkané muže se dávat rovnou do skříně.
  • Spatně se shání až ve 3 obchodě ji měli skladem.Trochu hlučnější jinak nic :-)

Tahle sušička je naprosto výborný pomocník do domácnosti neváhejte :-)

Přidáno: 13. února 2012

Doporučuje produkt
  • Rychlost usušení prádla, krásně nadýchané, až na vyjímky netřeba žehlit, nízká spotřeba
  • zkušenosti pouze 10ti denní, ale prozatím nic

Dá se zvládnou klidně i 7 praček za den a ještě ten den máte vše uloženo ve skříni. Už žádná zbytečná vlhkost v místnosti kde jsme prádlo sušili a tudíž ani žádné plísně...

Marcela

Marcela

Přidáno: 7. února 2012

(Upraveno 7. února 2012)

Doporučuje produkt
  • Nejlepší poměr kvality a ceny
  • Jednoduché ovládání
  • Prádlo hebounké a opravdu nežehlíte
  • Dělá přesně to, co se od ní očekává
  • opravdu je trochu hlučnější

Za rozumnou cenu kvalitní a úsporný produkt
Pokud si dáte záležet a nastudujete manuál důsledně,
usušíte opravdu vše kvalitně.Chce to z počátku věnovat trochu času a porozumět ji. Je úžasná. Opravdu nevím proč už ji nemám dávno.Asi kvůli ceně v minulosti.Doporučuji všem. Pokud o sušičce přemýšlíte, běžte a kupte si ji hned . Za mořem je to naprostý standard. Jen u nás stále je považovaná jako zbytečnost(to věčinou tvrdí ti ,kteří se nestarají o čisté prádlo).Ušetříte týdně nějakou hodinu, kterou můžete věnovat rodině.

Přidáno: 5. února 2012

Doporučuje produkt

Manželka je spokojená,takže to asi nebude špatné.

Ivana

Přidáno: 27. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Nejmenší spotřeba na trhu, spousta funkcí, již ji naplno používáme a pro mne a dceru s malými dětmi je to sušička snů. Je prostě skvělá, prádlo je měkké, hebké voní, nemusí se téměř žehlit, já žehlím jen ložní a košile.
  • o ničem nevím

Doku jsem sušičku neměla, nevěděla jsem, že bez ní již nechci být.
V podstatě je téměř stejná jako dražšý typ AEG 59880 a je v průměru o tři až čtyři tisíce levnější.
Všechny recenze, co jsem přečetla byly pravdivé, je prostě super a když jsem viděla, co zůstane na filtrech ještě po vyprání prádla, byla jsem konsternovaná.

• Ano (5)

Zuzana

Přidáno: 26. ledna 2012

(Upraveno 26. ledna 2012)

• jednoduché ovládání
  • pěkný design
  • nízká spotřeba
  • šířka neodpovídá 58 cm,abychom ji dostali do koupelny (dveře š.60cm), museli jsme zavolat servisního technika
  • změna směru otevírání dvířek neproveditelná ani autorizovaným servisem

Maximální spokojenost, výborný pomocník. Praní,věšení,schnutí a sundavání prádla zabralo 3 dny, nyní 3 hodiny.

• Ano (5)

Přidáno: 26. ledna 2012

• cena
  • design
  • spotřeba
  • nic

Recenzi na tento produkt jsem už psala, takže se mezi recenzemi někde najde.

Přidáno: 23. ledna 2012

• úsporná a rychlá

sušák na boty super

Přidáno: 23. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Ovládání je jednoduché. Není problém nechat v kapse papírový kapesníček. Sušička to výborně vyřeší. Dříve to v černém prádla byla téměř katastrofa. Nemusí se moc žehlit.
  • Sušička je poněkud hlučná, ale to jsou asi všechny.

Ještě jsem žádnou sušičku prádla neměla, tak nemohu srovnávat, ale prádlo je brzy usušené a žehlit se musí jen minimum. Ovládání je jednoduché. Sušička je poněkud hlučná, ale to jsou asi všechny. Není problém nechat v kapse papírový kapesníček. Sušička to výborně vyřeší. Dříve to v černém prádla byla téměř katastrofa.

Marie Heideová

Přidáno: 22. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Výborná sušička. Má velmi nízkou deklarovanou spotřebu 1,58kWh na cyklus.
  • Oproti ostatním se stejnou spotřebou jako jsou Bosch WTW84561, Siemens WT46W561 či AEG Lavatherm 59880 má navíc: sadu pro odvod kondenzátu do odpadu, koš na sušení obuvi a vlny a program pro refresh prádla. A přitom je levnější.
  • Výrobce uvádí hloubku 580mm, ale sušička má ve skutečnosti více než 600mm, kvůli čemuž jsme museli najít pro sušičku jiné místo.

Tato sušička je již mojí druhou, nahradila 11 let starou sušičku značky Candy. Nyní ji již používám týden a musím konstatovat, že plně splnila očekávání.
Vybírala jsem mezi sušičkami se stejnou spotřebou a tato jednoznačně vyhrála. Kvalita odpovídá ceně nebo spíše ji převyšuje- navíc koš na obuv, program refresh a sada pro odvod kondenzátu.

• Ano (9)

Přidáno: 21. ledna 2012

• Cena
  • Spotřeba
  • Design
  • zatím nic :-)

Pořád jsem čekala nějaké povánoční slevy, ale na tuto sušičku se žádné nekonaly a pokud ano, tak to slevy nebyly, nýbrž jen umělé navyšování ceny a poté slevy. Nakonec jsem ji koupila bez slevy za 14.980,- Kč. Se sušičkou jsem velice spokojená, suší dobře, prádlo je načechrané, voňavé. Usušila jsem 4 pračky a na žehlení mi zbyla jen jedna košile a jedno prostírání - prostě bomba. Za úžasnou věc považuji tepelné čerpadlo a tím pádem i spotřebu el. energie. Nikdy jsem sušičku nechtěla právě kvůli vysoké spotřebě. Prostě super pomocník, pro někoho, kdo je od rána do večera v práci a potřebuje také nějaký čas na rodinu. O víkendu to bylo jen samé praní, sušení (v zimě hodně douhé) atd. Ženy dobře ví, o čem mluvím. Musím pochválit obchod Marketmedia. Od objednání jsem ji měla do tří dnů doma. Kvalitní je také dobrava Toptrans. Z mé strany velká spokojenost jak se spotřebičem, tak s obchodem a dopravou.

• Ano (7)
Ajaja

nováček

Ajaja

Přidáno: 20. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • úžasný pomocník v mnoha členné rodině,
  • nikde nepřekáží sušák,kupy prádla před praním-po praní,
  • vše hned uložené do skříně,
  • skvělá cena za skvělou spotřebu.
  • dokonce sedí na pračce o 53cm hloubce.
  • nálepka v češtině na panel.
  • stojan na boty.
  • mírně hlučná-ale to jsou asi všechny sušičky nastejno.

Děkuji a doporučuji.

Lukáš Opava

Lukáš Opava

Přidáno: 11. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Velmi praktický pomocník,hluk je podobný jako pračka,je to v pohodě.
  • Hlavně spotřeba oproti druhým značkám.
  • Nemusí se prádlo žehlit.
  • Prádlo je načechrané a hebké.
  • Vzhled a cena.
  • Dětská pojistka.
  • Český panel.
  • Cena.
  • Žádné záporné osobní zkušenosti nemáme

Jsme nadmíru spokojeni,je to praktický pomocník jako sušička a pro početnou rodinu je to nenahraditelný pomocník.

Přidáno: 10. ledna 2012

• spotřeba
  • pořizovací cena
  • nástavec na boty
  • v balení sada na vypuštění vody do odpadu
  • český panel ovládání
  • závěrečná načechrávací fáze proti pomačkání
  • dětská pojitka
  • zatím jsem nedokázal otočit s nožičkama pro vyrovnání, nenašel jsem v balení klíč, rukou to nešlo. Ale to je jen drobnost, poradil jsem si.
  • trochu hlučná

Mám ji krátce, takže se ještě musím naučit vhodné nastavení pro různá oblečení, aby prádlo bylo akorát suché do skříně a aby bavlněné věci byly co možná nejméně pomačkané.
Aktuálně jeden z nejlepších poměrů cena/hodnota(kvalita) u A-50% sušiček.

Ověřený zákazník elektro2000.cz

Přidáno: 9. ledna 2012

(Upraveno 9. ledna 2012)

Zakoupeno v elektro2000.cz

Doporučuje produkt
  • úsporná, koš na obuv a svetry
  • méňe funkcí než AEG
  • deklarují 900W, naměřil jsem 960W

je úsporná a má filtr ve dveřích.

Lenka

Přidáno: 9. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Převším má nízkou spotřebu a mnoho funkcí i s přídavným košem.

Poměr ceny sušičky, mnoho volitelných programů a její spotřeba rozhodly o tomto typu. Jsem ráda, že součástí je i koš na svetry a boty. Výborná je funkce měření vlhkosti prádla, kdy program určený na dvě a půl hodiny skončí za hodinu a čtvrt - samozřejmě je prádlo suché, voňavé a bez smítků (zvláště ložní prádlo) a chlupů od zvířátek :-) .
Ještě jsem nevyzkoušela všechny programy, ale zatím ji musím pochválit. Prádlo sražené není, což je u některých sušiček zvykem. Ložní prádlo a oblečení do společnosti si vyžehlím, na doma si stačí prádlo složit. Skvělé jsou vysušené ručníky - konečně jsou zase měkké. Ostatní prádlo je nadýchané.
Hluk je podobný pračce, takže ho nevnímáte - při zavřených dveřích ho neslyšíte.
Doporučuji.

blaža

Přidáno: 7. ledna 2012

(Upraveno 7. ledna 2012)

Doporučuje produkt
  • Velmi dobrý pomocník do domácnosti.
  • V zimním a deštivém počasí bezkonkurenční sušení prádla.
  • žádné

V zimním období jsem měla dosud problémy se sušením prádla,dosoušet jsem musela na topení nebo na sušáku,který zabíral místo v každé místnosti.
Se sušičkou jsem nadmíru spokojená,těším se na každé praní,vyndám voňavé a suché prádlo,které uložím jen do skříní.
Doporučuji vřele ostatním,jen podotýkám,že si kupujete sušičku,ne žehličku! Určité druhy prádla samozřejmě musím žehlit jako obvykle/ubrusy,prostěradla atd./.
Využívat ji budu pouze v období nepříznivého počasí,jinak budu sušit prádlo venku.
Vřele doporučuji všem!!!

Přidáno: 2. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • nízká spotřeba (tepelné čerpadlo), české popisky, prádlo netřeba žehlit, značka
  • nic

Maximální spokojenost, výborný poměr cena/užitná hodnota, naprosto shodná se sušičkou AEG Lavatherm 59880, která se prodává mnohem dráž.

chodec21

Přidáno: 2. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Kvalita odpovídá ceně. Téměř nežehlíme.
  • Větší hlučnost.

Pro ty co nemají čas žehlit doporučujeme, solidní výrobek za přiměřenou cenu se solidní spotřebou.

• Ne (4)

Přidáno: 29. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Český návod, perfektní filtry, snadná obsluha.
  • Trochu hlučnější, ale máme samostatnou místnost takže nám to nevedí.

tato sušička u nás vyhrála po posouzení spotřeba energie oproti ceně.

likahol

likahol

Přidáno: 28. prosince 2011

• nízká spotřeba el.energie
  • český návod i panel
  • sušák na boty a sada pro vypouštění vody součástí balení
  • trochu hlučná

Jsme maximálně spokojení, kdo má domácí zvířata a problém s chlupy na prádle, měl by vyzkoušet. Prádlo je nadýchané. Žehlím minimum věcí.

Jan

Přidáno: 23. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Snadná obsluha, perfektně suší jen složit do skříně.
  • Dobrá značka - dobrá cena.
  • Nemám.

Za tuto cenu perfektní výrobek, doporučuji všem kdo nechce mít doma plíseň!

monika

Přidáno: 23. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • cena, kvalita značky, SPOTŘEBA 1,58kW/cyklus!!!
  • zatím nic...

sušičku nemáme ještě pořádně vyzkoušenou se všemi programy, zatím jsme použili 2x. má český návod vč. české samolepky na nalepení na ovládání - srozumitelné, ODCHLUPUJE krásně! každá sušička je nepostradatelným pomocníkem v domácnosti se zvířecími chlupy!!! velká pomoc, pak už není problém ani s černým oblečením a různými dekami...

Přidáno: 22. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Vynikající pomocník (dosud jsme sušičku neměli, tak nemám srovnání)
  • Asi je to obecná vlastnost sušiček, ale překvapila mne relativně omezená nebo spíše netriviální možnost nastavování parametrů (některé programy jsou pro 7kg, některé pro 3 nebo 2kg). Přeštože má přístroj diplej, zatím při nastavování používám manuál, protože na displeji nejsou všechny podrobnosti zvoleného programu (např. vhodné množství prádla k sušení)

Nízká spotřeba, ověřený výrobce, výborný poměr cena/výkon (za 15tis.Kč vč.DPH). Máme pračku AEG-Electrolux, tak jsme vybírali přednostně z modelů AEG a Electrolux.

Iveta

Přidáno: 21. prosince 2011

• nízká spotřeba energie
  • konečně zmizel odporný sušák prádla a nadbytečná vlhkost v pokoji
  • velký výběr programů

jinak maximální spokojenost

Přidáno: 20. prosince 2011

(Upraveno 20. prosince 2011)

• Nízká spotřeba el. energiie,
  • Nižší cena a také nižší hlučnost než u podobných sušiček s tepelným čerpadlem zn. Siemens a Bosch (kontrétně oproti Bosch WTW86560 BY). A také více funkcí (někdy asi zbytečných) a více vychytávek, to vše za nezanedbatelně nižší cenu
  • Přitom suší výborně a prádlo nemačká
  • Zatím nic

Celkově se zdá dobrá, teď jenom aby byla spolehlivá
a vydržela co nejdéle.

Přidáno: 18. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • - spotřeba jen 1,58 kW (standardně dnes cca 3-4 KW)
  • - cena o několik tisíc větší nicméně v několika letech je cena na nákladech zpět

Obával jsem se trochu 67 dB, nicméně přes jedny dveře je to úplně v pohodě. Pokud by ji měl člověk u hlavy v ložnici, tak by bylo špatně i 64dB méně hlučných sušiček, takže vše OK.

Ivana

Přidáno: 14. prosince 2011

(Upraveno 21. prosince 2011)

Doporučuje produkt
  • Vypadá lépe než na obrázku.
  • Prádlo je voňavé, nadýchané, hebké. Ručníky načechrané.
  • Tichý chod.
  • Úžasný pomocník - opravdu mohu doporučit.

V této cenové kategorii se nám zdála nejlepší - nejvíce funkcí a skvělé parametry. Sušička má spoustu sušících programů, ale vždy si přehledně vyberete ten nejvhodnější. Prádlo je krásně suché, nadýchané, voňavé. Pokud vyndáte ihned po ukončení programu a složíte, nemusíte žehlit. Žehlím už jen košile a trička s límečkem, ubrusy a utěrky. Doporučuji pro domácnost s dětmi - znečištěný potah židličky je co nevidět zpět čistý na svém místě. Zbavíte se sušáků po bytě, věšení a sbírání prádla. Nedýcháte výpary ze sušícího se oblečení. Jsme opravdu nadšení a je to asi nejužitečnější pomocník v naší domácnosti.

• Ano (8)

Přidáno: 14. prosince 2011

(Upraveno 14. prosince 2011)

Doporučuje produkt
  • vysoká kvalita za příznivou cenu
  • možnost napojení odvodu kondenzátu na odpad
  • nic jsem nenalezl

Přidáno: 5. prosince 2011

(Upraveno 5. prosince 2011)

• dobrý pomocník
  • trošku hlučný, nemám srovnání s ostatními

za dobré peníze, při nízké spotřebě je to výborná věc.

Přidáno: 21. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Komunikace s obchodem + rychlost vyřízení objednávky.
  • Dopravní společnost Toptrans - v den, kdy měli dorazit, a to za příplatek v odpoledních hodinách, nedorazili, telefon odmítali, do systému pak napsali, že nás nezastihli. Zboží jsme po urgenci dostali o dva dny později.

Cena zboží podstatně nižší než jinde.

pavel culek

Přidáno: 16. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • energetická třída a výbava
  • není dostupný

doufám že tuto sušičku seženu do konce roku

Tamara

nováček

Tamara

Přidáno: 28. září 2011

• Velmi usporna
  • Ticha
  • Prehledna, zadna slozitost
  • Navod i displej v cestine
  • Kos na svetry,boty
  • Program Refresh na osvezeni, narovnani pomackaneho pradla
  • Zadne proti nemam

Susicku jsem vybirala velmi dlouho, nakonec i pres zadne recenze jsem vybrala tuhle a jsem VELMI spokojena, u nas v obchodech nejlevnejsi v Datartu za 20tisic, na netu za 15.5tisice s tim, ze skladem do tri dnu, NENI TO PRAVDA, nikdo ji nema skladem, nakonec jsem ji nasla v Polsku a zajela si pro ni tam(bydlime v Ostrave), susicka me stala 14.5tisice.
Mam ji tyden, ale nejlepsi kamaradku mycku uz jsem odsunula na druhe misto, velka pomocnice, neni nad to vyprat a do hodky mit suche a vonave pradlo.
Pradlo do hodiny suche, nepomackane, vonane, proste paradicka.
Drive jsem susila pradlo na balkone a v zime v byte, ted uz jen v susicce, zachyti veskere vlasy, prach, chlupy.
OPRAVDU MOHU JEN DOPORUCIT.

• Ano (38)
  • Ne (5)
Ověřený zákazník Eltea.cz

Přidáno: 26. září 2011

(Upraveno 26. září 2011)

Zakoupeno v Eltea.cz

S touto sušičkou jsem velmi spokojená.

• Ano (8)
  • Ne (8)