Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Bosch WTC 84101

Přidat recenzi

Kondenzační sušička - Bosch - kondenzační - 7 kg - B - volně stojící

Kondenzační sušička BOSCH WTC84101BY   Díky technice DUO-TRONIC se prádlo v sušičce BOSCH WTC 84101 BY usuší šetrně a nadýchaně, přesně dle vašeho přání. Stačí jen zvolit... více »

Kde koupit

Naďa

Naďa

Přidáno: 7. května 2012

Doporučuje produkt
  • prádlo je suché za velmi krátkou dobu
  • vše je krásně nadýchané ( skoro nežehlím ), bez žmolků

Sušička předčila mé očekávání. Mám ji 14 dní a jsem maximálně spokojená!! Podle recenzí jsem čekala, že bude hlučná, ale není. Opravdu doporučuji!!

• Ano
Ověřený zákazník ePROTON.cz

Anonym

Přidáno: 24. dubna 2012

(Upraveno 24. dubna 2012)

Zakoupeno v ePROTON.cz

Doporučuje produkt
  • Určitě je to plus pro prádlo a hlavně pro alergiky.
  • Sušičku jsem chtěla hlavně proto,že jsme alergici a sušení venku byla naše smrt a také kvůli žehlení,aby jsme nemuseli stát u žehličky.
  • zatím nic

Sušičku jsem moc chtěla, nesnášim žehlení a také kvůli alergiím, když jsme sušili prádlo venku,často jsme se drbali a měli i vyrášky. Teď máme klid.Sušička zachytí spoustu chlupů,žmolků a prachu, a nevěřila bych,kolik vody z jednoho sušení bude a to vše nám šlo do baráku!!! Rozhovala jsem se mezi sušičkou Bosh třídy A a tímto typem, zvolila jsem tuto, ikdyž je třídy B, zase takový rozdíl na spotřebě není a když si představím, že byla o půlku levnější a ještě nemusím žehlit, tak jsem maximálně spokojená. Opravdu nežehlím!!! Pouze manželovi košile a jen některé. Nelituji koupě a určitě neváhejte, je to super věc.

• Ano (2)
Ověřený zákazník ePROTON.cz

Anonym

Přidáno: 4. března 2012

Zakoupeno v ePROTON.cz

nemam zkusenosti s jinou susickou ale s touto jsme spokojeni hlavne cenove dostupna je sice trocku hlucnejsi ale mame ji v tech mistnosti takze to vubec nevadi

• Ano

Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí